• Presentació del llibre "L'omega de la...

  Presentació del llibre "L'omega de la...

  El proper 4 de febrer a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "L'omega de la rosa" de Cristina Àlvarez Roig i Israel Clarà.

  Entitat organitzadora: COAC, Cooperativa Jordi Capell

  Barcelona

  Gratuït

  Presentació

 • 14a edició del projecte Parelles Artístiques

  14a edició del projecte Parelles Artístiques

  La sala d’exposicions de la Seu de Vic del Col·legi d’Arquitectes acollirà la 14a edició del projecte Parelles Artístiques, experiències creatives per la salut mental. A Osona s’han creat 15 obres, que es presentaran el proper divendres 31 de gener a les 19.30 h. Durant l'acte, algunes de les parelles que han participat en el projecte ens explicaran la seva experiència.

  Entitat organitzadora: COAC

  Vic

  Gratuït

 • Presentació del llibre "Materia informada...

  Presentació del llibre "Materia informada...

  El proper 30 de gener a les 19.30 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "Materia informada. Deformación, conformación y codificación: procedimientos de almacenamiento de información en la materia" de Ignacio Borrego.

  Entitat organitzadora: COAC, Cooperativa Jordi Capell

  Barcelona

  Gratuït

  Presentació

 • La recerca, tema de la primera jornada de l...

  La recerca, tema de la primera jornada de l...

  El passat mes d'octubre, el Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC va iniciar el cicle de xerrades "Les dones fem", amb l'objectiu de debatre el paper de les dones en diferents aspectes de la professió i impulsar i fomentar la seva participació i visibilització.

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Taula rodona

 • Taller en el marc de l'exposició "Per...

  Taller en el marc de l'exposició "Per...

  En el marc de l’exposició “PER DURAR” el COAC organitza, de la mà de les associacions De Mans a Terra i Terrachidia, un taller de revestiments de terra inspirat en l’arquitectura tradicional del poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Jornada

 • Acte en memòria del company arquitecte Joan Ant...

  Acte en memòria del company arquitecte Joan Ant...

  L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) —en col·laboració amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el Museu d’Història de Barcelona i l'Institut d'Estudis Catalans— organitzen un acte en memòria del company Joan Antoni Solans i Huguet, el proper dilluns 3 de febrer a les 18.30 h, que tindrà lloc al Teatre Poliorama

  Entitat organitzadora: AAUC, COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Conferència

 • Conferència "Bauhaus Museum Dessau" a...

  Conferència "Bauhaus Museum Dessau" a...

  En el marc de la celebració del centenari de la inauguració de l'Escola de la Bauhaus, l’arquitecte Roberto González del despatx Addenda Architects, autors del nou Museu de la Bauhaus a Dessau, compartirà la seva experiència en una conferència que tindrà lloc a la sala d’actes Rafael Masó de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), el dijous 13 de febrer de 2020, a les 19 h.

  Entitat organitzadora: COAC

  Girona

  Gratuït

  Conferència

 • Presentació del llibre "Urbanisme Comparat...

  Presentació del llibre "Urbanisme Comparat...

  El proper dimecres 22 de gener a les 19 h, tindrà lloc a la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell (Plaça Nova, 5) la presentació del llibre editat per l'AAUC "Urbanisme Comparat. 10 models, 10 mirades", de Sara Mas.

  Entitat organitzadora: AAUC, Cooperativa Jordi Capell

  Barcelona

  Gratuït

  Presentació

 • Conferència de Clara Gromaches en el marc de l...

  Conferència de Clara Gromaches en el marc de l...

  En el marc de l'exposició “Clara Gromaches. Entropia i paisatge urbà a l’Índia”, el divendres 24 de gener de 2020, a les 19.30 h, tindrà lloc la conferència de la comissària de la mostra i autora de les fotografies, Clara Gromaches, a la seu de la Delegació de l'Alt Empordà del COAC.

  Entitat organitzadora: COAC

  Figueres

  Gratuït

  Conferència

 • Taller de fotografia: Forma i llum en la fotogr...

  Taller de fotografia: Forma i llum en la fotogr...

  La Delegació del Vallès organitza, el proper 20 de gener a les 18.00 h, el taller gratuït de fotografia "Foto i llum en la fotografia d'arquitectura".

  Entitat organitzadora: COAC

  Terrassa

  Gratuït

  Jornada

 • Exposició: "Per Durar"

  Exposició: "Per Durar"

  A partir del proper 16 de gener es podrà visitar al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya l’exposició "PER DURAR", un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, durant les tres primeres setmanes de març del 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals en la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Exposició

 • S'obre l'11a convocatòria del Premi I...

  S'obre l'11a convocatòria del Premi I...

  En el marc de l'11a Biennal Internacional de Paisatge, que se celebrarà a Barcelona els dies 30 de setembre i 1 i 2 d’octubre, s'obre la convocatòria del Premi de Paisatge Rosa Barba, patrocinat per la Fundació Banc Sabadell.

Pàgines