Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Arrenca la 7a edició del cicle de cinema Ecumenòpolis

Aquest any la programació d'Ecumenòpolis adopta un nou format. Ampliem el camp de visió amb sessions més variades i diferents punts de vista. Cada una de les sessions estarà comissariada per un convidat o convidada.

Els convidats i les convidades seran arquitectes amb una relació directa i estreta amb el món audiovisual i la imatge en moviment. De la performance multimèdia a la producció de peces inèdites, passant per la presentació de projectes de ciutat o formatius, les sessions seran variades i singulars, convertint l'Ecumenòpolis 2017 en un veritable espai de reflexió audiovisual al voltant de l'urbanisme i la arquitectura.


Programació:

Divendres 20 de gener

Debat Videològic: presentació de la programació amb la presència d'Andreu Meixide, Marta Peris i Daniele Porretta i la participació virtual de la resta dels convidats.

Divendres 24 de febrer
Andreu Meixide - Arquitecte, realitzador audiovisual i director de programació del BccN Barcelona Creative Commons Film Festival.

Divendres 17 de març
Pau Faus – Arquitecte i realitzador de documentals com "La Ciutat Jubilada" i "Alcaldessa".

Divendres 21 de abril
Daniele Porretta – Doctor arquitecte especialitzat en la representació de les ciutats utòpiques i distòpiques en el cinema.

Divendres 19 de maig
Xapo Ortega – Arquitecte, cofundador de la productora Metromuster i codirector de documentals com "Ciutat Morta" o "No-Res".

Divendres 16 de juny
Àngel Borrego Cubero – Doctor arquitecte, professor del Màster en Comunicació Arquitectònica de la UPM i director i productor del documental "The Competition".

Divendres 20 de octubre
Celia Marín – Arquitecta, professora del departament d'Història de la UPC i coresponsable del programa de cinema i ciutat de l'ETSAB.

Divendres 17 de novembre
Marta Peris – Doctora arquitecta amb la tesi "La casa japonesa a través del cine de Yasuhiro Ozu" i cofundadora de l'estudi Peris-Toral.

Divendres 1 de desembre
Masters of Concrete – Col·lectiu d'arquitectes que exerceixen la crítica de l'arquitectura contemporània a través de la ironia i el sarcasme, habitualment a través del mitjà audiovisual.


Totes les sessions seran a les 19 h a la Sala d'Actes del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Veure cartell.

Patrocina:


Col·labora: 

17/01/2017
Tornar