Visita a les restes ibèriques de Calaceit, Vinebre i Tivissa

Visita a les restes ibèriques de Calaceit, Vinebre i Tivissa

Imatge: 
© Wikimedia
L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha organitzat una visita, el dissabte 21 de maig de 2016, a les restes ibèriques de Calaceit, Coll del Moro, Vinebre i Tivissa.

Organitzada per Jordi Segura i Núria Corbella, codirectors del XXXIXè Curset; Josep Esteve, arquitecte membre de l’equip organitzador del Curset; i Dídac Gordillo, membre de l’AADIPA de la Demarcació de l’Ebre, aquesta serà la segona de les set jornades previstes en relació amb el Curset d’enguany.

La visita està oberta a tots els membres de l’AADIPA i als arquitectes col·legiats.

El punt de trobada serà el poblat ibèric de Sant Antoni de Calaceit, a les 10.15 h. Durant l'itinerari es visitaran les ruïnes del poblat ibèric de Sant Antoni de Calaceit, el conjunt arqueològic de Coll del Moro, a Gandesa, i els poblats ibers de Sant Miquel de Vinebre i de Castellet de Banyoles, a Tivissa.

El cost de la visita és de 25€ per als membres de l’AADIPA i de la Demarcació de l’Ebre i de 30€ per a la resta d’assistents. El dinar serà al restaurant Sibarites i la jornada es preveu que finalitzi sobre les 19.00 h.

Consulteu el programa detallat de la jornada.

Versió per a imprimirPDF version