Les revistes Emedos i Construc, accessibles en remot des de la Biblioteca del COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Biblioteca del COAC disposa de subscripció digital i accés remot a les revistes de preus de la construcció Emedos: Agenda de la construcción (a partir del 2011) i Construc (a partir del 2016), de manera que podeu consultar de forma ràpida i còmoda aquestes dues publicacions a través d’internet.

Per gaudir d'aquest servei, exclusiu per a col·legiats, cal que accediu a la pàgina del Catàleg de la Biblioteca i us identifiqueu*. Un cop identificats, podreu accedir a la Biblioteca digital (menú horitzontal), on trobareu l’Emedos i el Construc, entre altres títols. Clicant sobre el títol, podreu accedir als diferents números de la revista en format pdf.

Per a qualsevol aclariment i per obtenir les teves claus personals, contacta amb la Biblioteca.

*Per tal d'identificar-te a la pàgina de la Biblioteca, necessitaràs un usuari i contrasenya. L'usuari és el número de col·legiat. Si no tens o no recordes la teva contrasenya, contacta amb la Biblioteca. Amb aquesta constrasenya podràs accedir a la part privada del web, on podràs gestionar els teus préstecs i consultar els continguts restringits. Si ho desitges, pots modificar la contrasenya a l'apartat "El meu compte".


24/01/2017
Tornar