Cartell de l'acte pel dia de les dones

Dia Internacional de la Dona: Quin camí ens queda per recórrer

Imatge: 
© Intercol·legial
En el marc del Dia Internacional de la Dona, l'Associació Intercol·legial de Catalunya, de la qual el Col·legi d'Arquitectes és membre, organitza la jornada "Quin camí ens queda per recórrer", que se celebrarà a l'ICAB el pròxim dimecres 4 de març a les 18 h.

Obriran l’acte M. Eugènia Gay, presidenta de la Intercol·legial i degana de l'ICAB; Núria Carrera, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, i Josep Ginesta, secretari General del Treball, Afers Socials i Família.

A continuació es projectarà el vídeo del Decàleg: “El nostre clam per l’equitat” i començarà la Taula de Diàleg “Quin camí ens queda per recórrer”. Teresa Blasi, presidenta de la Comissió de Dones de l’ICAB, moderarà el debat, que comptarà amb Mercè Civit, del Col·legi de Treball Social de Catalunya; Bernat Escudero, president d’Homes Igualitaris de Catalunya; Eduard Martin Lineros, degà del Col·legi Oficial en Enginyeria Informàtica, i Marlen Moreno, del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

L’acte finalitzarà amb una copa de cava.

L’aforament és limitat i cal confirmar assistència a actedones@coltscat.cat

Les dones professionals a Catalunya
La Comissió de Dones i Igualtat de l'Associació Intercol·legial va presentar el passat 11 de febrer un estudi sobre les dones professionals a Catalunya, que corrobora la discriminació per raó de gènere a l'àmbit laboral.

Consulta el document “Les dones professionals a Catalunya. Situació actual i perspectives de futur”.
 
Versió per a imprimirPDF version