Propers Actes

"Espais singulars". Palau de Vidre: Tallers de participació ciutadana

Imatge: 
© COAC Lleida
A la ciutat i l’horta de Lleida hi ha diferents espais i edificis amb potencialitats desaprofitades, on són necessàries intervencions urbanístiques per a la seva regeneració i millora i augmentar així la qualitat de vida de les persones. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Lleida, a través de la Fundació del Paisatge de Lleida, ha creat el programa Espais Singulars. Es vol aconseguir espais públics vius i útils adequats a les necessitats de la ciutadania.

L’àmbit del Palau de Vidre centrarà la segona edició del programa Espais Singulars, amb la col·laboració de COAC Lleida, i constarà de tres fases.

La primera fase consistirà en un procés participatiu per escoltar la ciutadania, les associacions, les entitats, les empreses i els comerços de la ciutat. En la segona fase, es convocarà un concurs públic d’idees d’arquitectura per intervenir en l’àmbit del Palau de Vidre, adreçat a professionals-arquitectes. Finalment, a la tercera fase, es farà una exposició pública dels projectes presentats i s’anunciarà la proposta guanyadora i les finalistes.

TALLER 1
| Visita guiada + debat i pluja d’idees

Dia i hora: Dissabte, 9 de febrer de 2019. / 11.00-13.30 h
Punt de trobada: Plaça Bores (davant l’entrada principal dels Camps Elisis)
Lloc del debat: Sales de reunions del Palau de Vidre

TALLER 2 | Activitat a l’espai públic

Dinàmica participativa i enquestes a la ciutadania
Dia i hora: Dissabte, 16 de febrer | 11.00 - 14:00 h
Lloc: Pl. Pati de les Comèdies (entre els edificis de l’IEI i l’IMAC)

Per a més informació, consulteu el web Espais Singulars de la Paeria.
Versió per a imprimirPDF version