Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Imatge: 
© Fundació Emprèn

La Fundació Emprèn ofereix suport personalitzat als col·legiats

El COAC té la voluntat expressa de fomentar l’emprenedoria entre els seus col·legiats i promoure la consolidació de les seves iniciatives empresarials, dotant al col·lectiu d’una oferta àmplia de recursos, serveis i formació adaptada a les seves necessitats.

És per això que, a principis d'any, el Col·legi va signar un conveni de col·laboració amb la Fundació Emprèn, amb l'objectiu de donar suport i assessorament als col·legiats emprenedors.

En virtut d'aquest conveni, la Fundació Emprèn presta acompanyament i suport individualitzat als arquitectes que tinguin alguna iniciativa d’emprenedoria. Així, atén presencialment a les seves oficines, o virtualment arreu de Catalunya, als col·legiats que precisin d’un suport personalitzat durant la posada en marxa i consolidació de la seva iniciativa empresarial.

La Fundació Emprèn, amb més de 10 anys d’experiència en el foment i suport a l’emprenedor, compta amb una àmplia xarxa de mentors per a l'acompanyament i assessorament en processos d'emprenedoria. Actualment col·labora amb entitats com el Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Fundació "la Caixa", i ofereix  diversos tallers i activitats per promoure l'emprenedoria.

Per a més informació sobre la Fundació, consulta el seu web.
6/11/2017
Tornar