Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Aftermath, l'arquitectura més enllà dels arquitectes

L'exposició 'Aftermath' retorna de Venècia per exhibir-se a l'Arts Santa Mònica

L'exposició "Aftermath, l'arquitectura més enllà dels arquitectes" s'exhibirà a l'Arts Santa Mònica des del 31 de gener fins al 26 de març.

Es tracta del projecte que va representar Catalunya a la passada Biennal d’Arquitectura de Venècia, dins els Eventi Collaterali. L'exposició s'ha adaptat ara a les característiques del nou espai, dotant-la d'una nova distribució que en manté el fil conductor i s'amplia amb una taula de consultes i l'exhibició d'uns curtmetratges on els arquitectes autors dels projectes exposats expliquen els edificis seleccionats.

L'exposició mostra diverses intervencions públiques en ús, a través dels ulls dels usuaris, i les projecta sobre vidres especials, fent dialogar els edificis entre sí a través dels reflexos de les diverses projeccions, sempre més altes que la vista per tal de procurar la impressió de quedar submergits a les obres. Una banda sonora realitzada amb els sons dels diversos edificis serveix de fil conductor a l'exhibició.

La mostra ha estat comissariada pels arquitectes Jelena Prokopljević i Jaume Prat i pel cineasta Isaki Lacuesta, que també s'han encarregat del disseny de l'espai i de la direcció de les diverses instal·lacions exhibides.

Els edificis que s'hi mostren són: l’Hospital Transfronterer de la Cerdanya, de Brullet-Pineda Arquitectes; el Centre de Repartiment d’Aliments de Campclar, de NUA Arquitectures (Maria Rius, Ferran Tiñena i Arnau Tiñena); la Rehabilitació mediambiental dels marges del Llobregat, de Batlle i Roig; el Teatre Atlàntida de Vic, de Josep Llinàs, Josep Llobet, Pedro Ayesta i Laia Vives; la Torre Júlia, de Sergi Pons, Pau Vidal i Ricard Galiana; l'aparcament de Saint Roch a Montpeller, d'Archikubik (Miquel Lacasta, Marc Chalamanch i Carmen Santana); i Can Batlló, del Col·lectiu Can Batlló i la Cooperativa LaCol.

Per a més informació sobre l'exposició, visita el web de l'Arts Santa Mònica.

Impacte en premsa:

· "Un cinema per submergir-se en l'arquitectura", Ara, 1 de febrer de 2017
· "Arquitectura a peu d'usuari", El Punt Avui, 1 de febrer de 2017
· "Aftermath, de Venècia a l'Arts Santa Mònica", Bonart, 1 febrer 2017
· "Arts Santa Mònica acerca la arquitectura al gran público con Aftermath",
   La Vanguardia, 1 de febrer de 2017
30/01/2017
Tornar