Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© La Ciutat dels Somnis

El COAC participa a "La Ciutat dels Somnis"

Enguany, el fins ara anomenat "Festival de la Infància", organitzat per la Fira de Barcelona durant les Festes de Nadal des de fa més de 50 anys, reorienta el seu contingut i passa a anomenar-se "La Ciutat dels Somnis". Aquest nou esdeveniment fa un gir cap al món dels oficis i les professions i pretén que els infants les "experimentin i explorin" des d’una vessant lúdica, a partir d’una ciutat dissenyada a la seva mida. Aquesta ciutat estarà dividida en diferents espais, associats cada un d’ells a diferents professions.

En aquest sentit, el COAC se suma a la present iniciativa participant-hi activament i proposant continguts i tallers que fomentin els objectius marcats a la Llei de l’Arquitectura, que aposta per la promoció de la disciplina arquitectònica en l'edat escolar i busca "promoure l’educació sobre l’arquitectura, el patrimoni construït i les seves incidències sobre les condicions i la qualitat de vida".

Els espais en els quals el COAC participarà, amb el lema "Renovem la ciutat, construïm el futur", seran:

· La Casa: mitjançant un joc de construcció, els infants podran experimentar l'ofici d'arquitecte alternant dues activitats en un espai de 30 m2. S'hi reflexionarà sobre el dret a l'habitatge, la casa del demà i el dret a la ciutat a partir d'una gran maqueta que cobrirà tot l'espai, un plànol-catifa de la ciutat per caminar-hi pel damunt, caixes de cartró que simbolitzen edificis edificis i peces pintades per recrear les persones, els arbres i els vehicles. 

· El Parc: en un espai de 60m2, els nens i nenes podran escollir un espai urbà per repensar-lo i redissenyar-lo. Des de terrats i patis fins a carrers i façanes, els infants hi hauran de "plantar" un arbre per després dissenyar un lloc, les seves característiques i reflexionar al voltant de les activitats que s'hi poden realitzar i les persones que el poden utilitzar. 

Les dues activitats, que organitza el COAC de la mà de Petits Arquitectes i El Globus Vermell, respectivament, han estat escollides a través d'un concurs públic que el COAC va obrir als professionals de l'arquitectura. 

Per a més informació i per consultar els horaris i accessos, clica aquí.

Versió per a imprimirPDF version