L'arquitectura al servei dels infants. El nou Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu

Imatge: 
© Hospital Sant Joan de Déu
Després de la remodelació dels seus equipaments, l'Hospital Sant Joan de Déu afronta el repte de construir el futur SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

Amb la voluntat de conèixer els detalls del projecte, el Col·legi d'Arquitectes organitza un acte el proper dijous 31 de gener a les 18.30 h.

18.30 h Presentació a càrrec de Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona.

18.40 h Explicació del projecte del Pediatric Cancer Center, a càrrec d'Albert Pineda, arquitecte autor del projecte.

19.10 h Explicació de la tasca prèvia duta a terme per l'Hospital SJD per recollir totes les mirades, opinions i necessitats que s'havien de plasmar al centre, tant per a l'equip tècnic com, sobretot, per als "petits valents" i les seves famílies. A càrrec d'Andrés Morales, oncòleg de l'hospital.

19.20 h Ens farem ressò de l'aportació que fan els nens i nenes a través d'iniciatives com la de l'Associació Pulseras Candelaque representen l'esforç de moltes famílies i amics per avançar en la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Els arquitectes continuem sumant-nos a la valentia
El projecte del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona és possible gràcies a la campanya de captació de fons #Paralosvalientes que, en tan sols dos anys, ha aconseguit els 30 milions d'euros que es requerien per al projecte. La campanya ara continua oberta per aconseguir fonts per a la investigació i desenvolupament de tractaments per curar els casos de càncer infantil.

El mes d'octubre, en l'acte de presentació al COAC de la remodelació de l'Hospital Sant Joan de Déu, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va fer una crida al col·lectiu —que continua activa— per sumar-se a la campanya perquè els arquitectes que ho desitgin, de forma anònima, puguin fer la seva aportació. 

Participem-hi!

Recupera la presentació: 

Versió per a imprimirPDF version