Parlem de les cases de cós al Maresme

Parlem de les cases de cós al Maresme

Imatge: 
La casa de cós al Maresme. AADIPA
El 6 de juliol a les 19 h tindrà lloc una nova sessió del cicle “Diàlegs tècnics sobre el patrimoni arquitectònic”. Aquesta sessió portarà per títol "La casa de cós al Maresme".

L'acte comptarà amb la presència del doctor arquitecte Antoni Paricio Casedemunt, que ens parlarà de les cases de cós que es poden trobar a moltes de les poblacions del Maresme. Aprofundirà en aquesta tipologia d’arquitectura popular, dels sistemes constructius tradicionals que es van emprar i, finalment, com la tipologia arquitectònica genera una manera diferent de viure.

Tota aquesta investigació queda reflectida en el llibre “La casa de cós del Maresme. Habitatge, arquitectura i construcció” escrit pel mateix Antoni Paricio.

La jornada és gratuïta i no requereix inscripció prèvia.

Programa


La jornada forma part del cicle de conferències i debats organitzat per l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) i l'Àrea d’Activitats Culturals del COAC per sisè any consecutiu, que gira al voltant d’un mateix fil conductor: intervencions en el patrimoni arquitectònic des d’un punt de vista estrictament tècnic.

Visualitza el vídeo de la jornada:

Versió per a imprimirPDF version