home gran pasejant a noi

Presentació del llibre “Reflexiones sobre la vejez", de Jordi Querol

Imatge: 
© David Querol
El proper 17 de setembre a les 19 h tindrà lloc la presentació del llibre “Reflexiones sobre la vejez. Los que caminamos despacio”, de l'arquitecte Jordi Querol. Durant l'acte, presentat per Sandra Bestraten, presidenta de la demarcació de Barcelona del COAC i autora del pròleg del llibre, també es mostraran imatges de diverses pintures de les quals Querol també n'és l'autor i que reflexionen sobre el pas dels anys.

D'aquesta manera, l'autor identifica cada època de la vida amb un color diferent: la infància i joventut amb els grocs, la maduresa fins als 45 amb els verds, el topall dels 80 amb els vermells i els blaus expressarien la vellesa. Així, tal com Querol menciona al seu llibre, "Me agradaría que después de cumplir los ochenta dejáramos de contar los años, es decir, que sustituyeramos la edad por un color".

L’acte començarà amb un concert de piano a càrrec de Jordi Querol, que interpretarà les següents peces: O Polichinelo de Villa-lobos; Milonga i Danza del viejo boyero de Ginastera; Invierno Porteño de Piazzolla; Gitanerías de Lecuona; i Malagueña, Granada, Rumores de la caleta i Leyenda d'Albeniz.

Seguidament, l'escriptora Berta Pardina presentarà el llibre.

Cal inscripció prèvia 
Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç per accedir a la sessió en línia.


Versió per a imprimirPDF version