Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Tallers infantils "Llavors d'Arquitectura" a les diferents seus del COAC

El Col·legi d'Arquitectes ha programat novament els tallers infantils "Llavors per sembrar arquitectura", una sèrie d'exercicis que conviden a experimentar, descobrir i percebre l'arquitectura i la ciutat amb una nova mirada.

Els tallers es duran a terme a les diferents seus col·legials al llarg dels mesos de novembre i desembre: els dies 23 i 24 de novembre a les seus de l'Ebre i de Lleida, els dies 1 i 2 de desembre a Barcelona, el 14, 15 i 16 de desembre a Girona, i el dia 14 a Tarragona. 

Consulta els diferents espais i horaris. 
L’entrada és lliure i no cal inscripció prèvia.*


DESCRIPCIÓ DEL TALLER: UNA CONSTRUCCIÓ COL·LECTIVA
Partint de la base d’un joc no reglat, es durà a terme una gran construcció col·lectiva on els infants podran explorar sobre diferents temàtiques: 

Espais Imaginaris
Es treballa sobre les relacions estructurals i espacials que les peces de construcció possibiliten, investigant els jocs de llums i ombres que es generen depenent de la composició realitzada. És una experiència per treballar amb el ple i el buit, l'horitzontalitat i la verticalitat, el construir i destruir...

Casa meva, el meu món
A través del muntatge d'una petita caixa espacial, investigarem sobre els espais de la nostra llar i les emocions i reflexions que ens sorgeixen de cada un d'ells. Quin és l'espai de casa teva on et sents més a gust? Per què? T'agradaria que fos d'una altra manera? Que tingués una altra llum i color? Quin és l'espai on et sents menys còmode? Per què? Què li falta a aquest espai? 

De casa meva a l'escola
Gairebé tots els dies realitzem el mateix recorregut, segurament sense parar-nos a observar els llocs i espais per on anem. Els nens dibuixaran, a cada pàgina d’un llibre acordió, la seqüència d'espais que recorden del seu recorregut diari. Es tracta d'una activitat per començar a aprofundir en el coneixement i reconeixement del nostre entorn directe, el barri. 

La Ciutat som tots. Posa la teva llavor
Què fa que les ciutats i edificis resultin més interessants i saludables per viure? Com ens agradaria que fos la nostra ciutat ara i en un futur? Construirem una gran instal·lació participativa per reflexionar, experimentar i intercanviar idees sobre l'estructura de la ciutat i el concepte de sostenibilitat.


* NOTA: Les escoles interessades en participar-hi han d’avisar amb antelació per tal de coordinar la disponibilitat d’aforament. Podeu enviar un correu a activitatsculturals@coac.net.


Les activitats programades per a l'ocasió estan comissariades per Arquikids. 

Versió per a imprimirPDF version