Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • InTesis: Anàlisi no lineal de plaques de formigó posttesat

  La Demarcació de Tarragona del COAC us convida a la conferència del Cicle InTesis "Anàlisi no lineal de plaques de formigó posttesat" que es farà el dijous 9 de novembre de 2017 a les 19.30h a la Sala d’Actes de la Demarcació.

  Demarcació: Tarragona
  Día: 9 novembre 2017 19.30h

 • Viatge a Zürich 2017

  La Demarcació de Tarragona del COAC organitza un viatge a Zürich els dies 3, 4 i 5 de novembre de 2017. Es tracta d'una molt bona oportunitat per conèixer l'arquitectura més rellevant d'aquesta ciutat. Podeu descarregar el programa del viatge aquí.PROGRAMA Divendres 3 de novembre Matí

  Demarcació: Tarragona
  Des de: 3 novembre 2017 - Fins: 5 novembre 2017

 • Viatge a la Comunitat Valenciana amb motiu del XL Curset de Patrimoni

  L’Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) organitza, com cada any, un viatge relacionat amb la temàtica del Curset.

  Demarcació: COAC
  Des de: 12 octubre 2017 - Fins: 15 octubre 2017

 • La segona edició de l’Arquitectour Girona descobrirà el Cadaqués de Peter Harnden i Lanfranco Bombelli

  Després de l’èxit de la primera edició de l’Arquitectour Girona, on es van visitar edificis de Girona i Figueres, el proper 7 d’octubre s’ha programat una segona edició, que oferirà una ruta per sis edificis emblemàtics dels arquitectes Peter Harnden i Lanfranco Bombelli a Cadaqués.

  Demarcació: Girona
  Día: 7 octubre 2017 De 10 a 14 hores

 • Pedalada Olímpica

  Enguany se celebra el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i l’Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC), conjuntament amb Arquinfad, ha organitzat per al proper dissabte 7 d’octubre una sortida que té com a objectiu comprovar sobre el terreny els canvis que les obres van suposar per a la ciutat.

  Demarcació: Barcelona
  Día: 7 octubre 2017 10:00 h

 • Exposició: "Mirades urbanes"

  La sala d’exposicions de la Delegació d’Osona del Col·legi d’Arquitectes acollirà, fins al 28 d’octubre, l’exposició MIRADES URBANES, on es mostren treballs del curs 2016-2017 dels alumnes de Dibuix i pintura, Model, Gravat i Fotografia de La Farinera, Centre d’Arts Visuals de Vic.L'acte d'inauguració tindrà lloc el divendres 6 d’octubre a les 19 h.

  Demarcació: Barcelona - Delegació d'Osona
  Des de: 6 octubre 2017 - Fins: 28 octubre 2017

 • Festa de l'Arquitectura

  El proper divendres 6 d'octubre, en el marc de la celebració del Dia Mundial de l'Arquitectura, el Col·legi d'Arquitectes organitza una trobada festiva al Parc d'Atraccions del Tibidabo. Tots els arquitectes col·legiats, membres del FAD i estudiants d'arquitectura hi esteu convidats!La trobada tindrà un marcat caire familiar, així que us animem a no venir sols (cada convidat pot venir amb un acompanyant i també amb els seus fills).

  Demarcació: Barcelona
  Día: 6 octubre 2017 18 a 24 h

 • Taller infantil de construcció col·lectiva

  Amb motiu del Dia Mundial de l'Arquitectura, el Col·legi d’Arquitectes ha programat activitats per apropar l'arquitectura al món educatiu. "

  Demarcació: COAC
  Des de: 2 octubre 2017 - Fins: 7 octubre 2017

 • Experiències internacionals d'arquitectura en el món educatiu

  Amb motiu del Dia Mundial de l'Arquitectura, el Col·legi d’Arquitectes ha programat activitats per apropar l'arquitectura al món educatiu. "Llavors per sembrar arquitectura" consisteix en una sèrie d'exercicis i conferències que conviden a experimentar, descobrir i percebre l'arquitectura i la ciutat amb una nova mirada. 

  Demarcació: Barcelona
  Día: 2 octubre 2017 de 18 a 21 h

Pàgines