• Montbau

  Visita comentada a l'exposició "Montbau, 1958-1964. Entre Arquitectura i Harmonia"

  El proper dijous 1 de juliol a les 13 h, tindrà lloc una visita comentada a l'exposició "Montbau, 1958-1964. Entre Arquitectura i Harmonia", a càrrec de l'Arxiu Històric del COAC.La visita tindrà una durada aproximada d'una hora.

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 01 juliol 13 h

 • Montbau

  Visita comentada a l'exposició "Montbau, 1958-1964. Entre Arquitectura i Harmonia"

  El proper dijous 10 de juny a les 13 h, tindrà lloc una visita comentada a l'exposició "Montbau, 1958-1964. Entre Arquitectura i Harmonia", a càrrec de l'Arxiu Històric del COAC.La visita tindrà una durada aproximada d'una hora. 

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 10 juny 13 h

 • Silueta d'home amb el text miralles a dins

  Segona sessió del Cicle d'Homenatge a Enric Miralles, amb Soraya Smithson i Carme Pinós

  El 10 de juny a les 18 h tindrà lloc la segona sessió del cicle amb el qual el COAC se suma als actes que commemoren els 20 anys de la mort d’Enric Miralles, un dels arquitectes més rellevants dels darrers temps.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dj, 10 juny a les 18h

 • Silueta d'home amb el text miralles a dins

  Primera sessió del Cicle d'Homenatge a Enric Miralles, amb Rafael Moneo i Benedetta Tagliabue

  El 3 de juny a les 18 h arrenca el cicle de xerrades en línia amb el qual el COAC se suma als actes que commemoren els 20 anys de la mort d’Enric Miralles, un dels arquitectes més rellevants dels darrers temps. En aquesta primera sessió comptarem amb la participació dels arquitectes Rafael Moneo i Benedetta Tagliabue. 

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dj, 03 juny a les 18h

 • Ajuntament blanc

  Conferència Alejandro Zaera

  El dijous 27 de maig de 2021, a les 19.30 h, l'arquitecte Alejandro Zaera-Polo ens parla de l'abast internacional de la seva obra des de la firma AZPML, amb seu a Londres i Nova York, nascuda com una pràctica heretada de FOA, després de seva dissolució, ara en associació amb Maider Llaguno.

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dj, 27 maig 19.30h

 • Montbau

  Itinerari guiat per Montbau, en el marc de l'exposició a plaça Nova

  En el marc de l'exposició “Montbau, 1958-1964. Entre Arquitectura i Harmonia”, que es podrà veure a la seu de plaça Nova del 22 d'abril al 3 de juliol, el COAC organitza un itinerari guiat pel barri de Montbau.La visita, a càrrec del Director de l’Arxiu Històric Fernando Marzà, tindrà lloc el divendres 7 de maig a les 10 h. 

  Demarcació: COAC
  Día: Dv, 07 maig 10.00 h

 • INTESIS: Comerç, ciutat, paisatges arran de terra

  La Demarcació de Tarragona del COAC us convida a la presentació de la Tesi Doctoral “Comerç, ciutat, paisatges arran de terra” a càrrec d'Eulàlia Gómez-Escoda, Dra. arquitecta per la Universitat Politècnica de Catalunya.

  Demarcació: Tarragona
  Día: Dj, 06 maig 19.30h

 • Montbau

  Visita comentada a l'exposició "Montbau, 1958-1964. Entre Arquitectura i Harmonia"

  El proper dijous 6 de maig a les 13 h, tindrà lloc una visita comentada a l'exposició "Montbau, 1958-1964. Entre Arquitectura i Harmonia", a càrrec de l'Arxiu Històric del COAC.La visita tindrà una durada aproximada d'una hora.

  Demarcació: COAC
  Día: Dj, 06 maig 13 h

 • OASI: Renaturalització del riu Llobregat al seu pas per Sallent

  Seguint el cicle de conferències online “TROBADES AMB...”, organitzat per la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el proper dijous 29 d’abril a les 19h tindrà lloc la conferència on-line “

  Demarcació: Comarques Centrals
  Día: Dj, 29 abril A les 19h

Pàgines