• Jornades Europees del Patrimoni a Manresa

  Enguany es celebren 30 anys d’organització de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya! Amb aquestes jornades, s’obren les portes dels monuments i equipaments patrimonials d’arreu del país amb visites guiades i activitats diverses per gaudir d’aquest llegat i conscienciar tothom del seu valor cultural i social.

  Demarcació: Comarques Centrals - Seu de Manresa
  Des de: Dj, 07 octubre - Fins: Dg, 10 octubre

 • Trobada d'Arquitectes de l'Eixample: Visita a l'Institut Viladomat

  Els diferents Grups Territorials de la Demarcació de Barcelona organitzen aquesta tardor una sèrie de visites als projectes presentats a la Mostra d'Arquitectura de Barcelona, amb l'objectiu d'enriquir les Trobades d'Arquitectes i fer difusió dels treballs realitzats arreu de la Demarcació.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dc, 06 octubre 18 - 19.30

 • Trobada d'Arquitectes de Ciutat Vella: Visita a la Urbanització del Baluard del Migdia i Entorn de l'Estació de França

  Els diferents Grups Territorials de la Demarcació de Barcelona organitzen aquesta tardor una sèrie de visites als projectes presentats a la Mostra d'Arquitectura de Barcelona, amb l'objectiu d'enriquir les Trobades d'Arquitectes i fer difusió dels treballs realitzats arreu de la Demarcació.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dll, 04 octubre 18 - 19.30

 • imagotip Centre Obert d'Arquitectura

  Per al Dia Mundial de l'Arquitectura, el COAC presenta el Centre Obert d'Arquitectura

  El dilluns 4 d'octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l'Arquitectura, el COAC presentarà el Centre Obert d'Arquitectura. Es tracta d'un nou interlocutor cultural concebut com a espai de coneixement i cultura arquitectònics per estimular el vincles de l’arquitectura amb la societat, fomentar la recerca arquitectònica i potenciar el seu paper innovador. 

  Demarcació: COAC
  Día: Dll, 04 octubre 11 h

 • Arquitectour_Ebre: l'Avinguda de la Generalitat de Tortosa

  El primer dilluns d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Arquitectura. Per commemorar aquesta cita anual amb el món de l’Arquitectura, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va instaurar l’Arquitectour: visites guiades a edificis emblemàtics del patrimoni arquitectònic de cada demarcació territorial.

  Demarcació: Ebre
  Des de: Ds, 02 octubre - Fins: Dg, 03 octubre

 • 50 anys de l'Arxiu Històric del COAC al museu de Tortosa

  Amb motiu de la designació de la ciutat de Tortosa com a Capital de la Cultura Catalana per a l’any 2021, la seu de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya amb la col·laboració del Museu de Tortosa acullen l’exposició 50 Anys de l’Arxiu Històric del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

  Demarcació: Ebre
  Des de: Dv, 01 octubre - Fins: Dg, 31 octubre

 • Trobada d'Arquitectes del Baix Llobregat: Visita al Passeig Marítim del Prat de Llobregat

  Els diferents Grups Territorials de la Demarcació de Barcelona organitzen aquesta tardor una sèrie de visites als projectes presentats a la Mostra d'Arquitectura de Barcelona, amb l'objectiu d'enriquir les Trobades d'Arquitectes i fer difusió dels treballs realitzats arreu de la Demarcació.

  Demarcació: Barcelona
  Día: Dv, 01 octubre 18 - 19.30 h

 • POUM figueres

  Taula rodona sobre el POUM de Figueres

  El passat 26 de juliol, el ple de l'Ajuntament de Figueres va aprovar inicialment el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de la ciutat (POUM) el qual representa un nou pas per a actualitzar un pla vigent des del 1983 i que, per tant, té trenta-vuit anys d'història.

  Demarcació: Girona
  Día: Dv, 24 setembre 18.30 hores

 • inexperiències

  INEXPERIÈNCIES: Mesura, Marta Domènech & David López i Arantxa Manrique Arquitectes

  En el marc de la itinerància a la Demarcació de Girona del COAC de l’exposició Premis AJAC XII, el dijous 23 de setembre de 2021, a les 19 hores, tindrà lloc, en format híbrid, una nova sessió del cicle “Inexperiències” de la dotzena edició dels Premis AJAC, amb la presentació de tres dels equips guardonats. 

  Demarcació: Girona
  Día: Dj, 23 setembre 19 hores

Pàgines