Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Workshop Internacional Arquitectura i Vi a l'Empordà

La Delegació de l’Alt Empordà participa en el taller internacional d’Arquitectura i vi a l’Empordà

L'Auditori Convent dels Caputxins (Carrer del Rec Arnau, 8, Figueres) acull aquest divendres 14 de juliol, a les 16 hores, la sessió oberta del Workshop Internacional d’Arquitectura i Vi a l’Empordà que tanca la segona edició d’aquest curs organitzat per les escoles d'arquitectura franceses de Montpellier, Bretagne i Marne la Vallée, i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.

En el decurs d’aquesta sessió un jurat conformat pels professors del workshop, membres de la DO Empordà, membres del COAC, i representants de l’Ajuntament de Figueres avaluaran les propostes que han realitzat els estudiants, en aquesta presentació pública.

L'objectiu del workshop és crear un espai de reflexió i de valorització del patrimoni arquitectònic i paisatgístic de l'Empordà, treballant sobre la temàtica del vi que ha marcat tant aquest territori. Es tracta d'interrogar-se sobre la convivència entre el procés industrial modern, alineat amb estàndards internacionals, i l'amor al territori i una manera de fer ancestrals que ha marcat la cultura i el paisatge empordanesos.

13/07/2017
Tornar