Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Usina del Arte, Buenos Aires

Barcelona serà ciutat convidada a la Biennal d’Arquitectura de Buenos Aires 2017

Barcelona, juntament amb Copenhagen, París i Hamburg, seran les ciutats convidades a la propera edició de la Biennal Internacional d’Arquitectura de Buenos Aires, que tindrà lloc el mes d’octubre del 2017.

La Biennal, que se celebra cada dos anys des de 1985 i s’ha consolidat com l’esdeveniment d’arquitectura més important d’Amèrica Llatina, organitza una exposició i un programa d’activitats i conferències que es desenvoluparan paral·lelament, entre el 7 i el 22 d'octubre. Per primer cop, la Biennal se celebrarà a la Usina del Arte, ubicada al Districte de les Arts del barri de la Boca.

Durant els seus 30 anys d’història, han passat pel programa de conferències de la Biennal destacats arquitectes de tot el món, com Álvaro Siza, Richard Rogers, Norman Foster, Zaha Hadid, Toyo Ito i Richard Meyer, entre d’altres. En aquesta edició, tot i que encara queden noms per confirmar, l'esdeveniment comptarà amb la presència de Bjarke Ingels, Shigeru Ban o Zaida Muxí, professora de l'ETSAB, entre altres.

Barcelona, com a ciutat convidada, prendrà un important protagonisme en el programa d’activitats. Es tracta d'una bona oportunitat per establir complicitats en el camp de l’arquitectura entre ambdues ciutats i per posicionar els arquitectes de Barcelona a l’Amèrica Llatina.

Barcelona Arquitectura, Ciutat Patrimoni és el projecte de ciutat que està desenvolupant l’Ajuntament de Barcelona per posar en valor l’arquitectura i el patrimoni de la ciutat, i serà el fil conductor de l’exposició i les conferències que Barcelona exposarà a Buenos Aires. La participació catalana presentarà un concepte de patrimoni que va més enllà de la protecció històrica i té per objectiu destacar l’indubtable valor que l’arquitectura, l’espai públic i el paisatge urbà de la ciutat suposen per a la societat.

El consistori i l’Institut Ramon Llull seran els organitzadors de la presència de Barcelona com a ciutat convidada a la Biennal. 

Per a més informació, consulta el web de la Biennal.
29/03/2017
Tornar