Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DELS PREMIS D'ARQUITECTURA DE LES COMARQUES DE GIRONA 2020

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca per 23è any consecutiu els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020. Els Premis tenen l’objectiu de donar valor a l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, mostrant la qualitat i el rigor dels professionals. 
 

Als Premis s’hi poden presentar obres finalitzades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2019 que caldrà inscriure en una de les quatre modalitats següents:
Arquitectures: tota mena d’intervencions arquitectòniques tant d’edificis de nova planta, com de reformes i rehabilitacions d’edificis existents.
Interiors: obres de reforma i obra nova on l’accent del projecte recaigui en el tractament de l’espai interior, independentment de la seva escala i tipologia.
Paisatges: actuacions on l’exterior en sigui el protagonista, des dels jardins als parcs, així com intervencions urbanes a diferents escales, carrers, places i edificacions vinculades al tractament de l’espai exterior.
Efímers: obres de durada limitada com exposicions, muntatges, escenografies.

JURAT
Enguany, el Jurat que valorarà els projectes el compondran les arquitectes Maria Rubert de Ventós com a presidenta, iEileen Joy Liebman i Marta Sequeira com a vocals. També hi haurà un membre de l’actual Junta Directiva de la Demarcació de Girona del COAC que actuarà com a secretari sense vot. 

TERMINI
El termini pel lliurament del material corresponent a la 23a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona s’obrirà el dilluns 27 de gener de 2020 i finalitzarà a les 14.00 hores del divendres 21 de febrer de 2020. No s’acceptarà documentació fora d’aquest termini. 

La documentació digital es presentarà al portal dels Premis i tota la documentació física requerida haurà de ser tramesa a la Demarcació de Girona del COAC, 2a planta (registre de secretaria), edifici Pia Almoina, plaça Catedral núm. 8, 17004 Girona (fins al 21 de febrer), o a les delegacions de la Garrotxa-Ripollès a Olot (fins al 20 de febrer) i Alt Empordà a Figueres (fins al 19 de febrer). No serà vàlid el certificat d’enviament.No serà vàlid el certificat d’enviament i no s’acceptarà documentació fora d’aquest termini. 

EXPOSICIONS
En aquesta 23a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020, la Demarcació de Girona del COAC organitzarà dues exposicions: una primera a la sala “La Cova”, durant els mesos de març i abril, que mostrarà la totalitat de les obres presentades. I una segona que serà itinerant amb les obres seleccionades que s’inaugurarà al juny a la sala d’exposicions de la Pia Almoina de la Demarcació de Girona, durant l’acte de lliurament dels Premis, on es donaran a conèixer les obres guardonades. Aquesta segona exposició, a partir del mes de setembre, viatjarà a diversos espais començant per la Delegació Garrotxa-Ripollès a Olot i la Delegació de l’Alt Empordà a Figueres. 

FONS DOCUMENTAL DELS PREMIS
Les obres seleccionades i premiades d’aquesta nova edició, passaran a formar part del fons documental digital que any rere any configuren una major base de dades, actualment d’uns 600 registres, al web Arquitectura Contemporània de les Comarques de Girona permetent la consulta per llocs, tipologies i autors amb accés obert als professionals, investigadors i ciutadans.

Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu dirigir-vos al Departament de Cultura de la Demarcació de Girona. Tel. 972 41 27 27 ext. 32 o 34. Correu electrònic: cultura.gir@coac.cat

DOCUMENTACIÓ 2020
· Bases dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020.
· Model composició del panell DIN-A1.

19/12/2019
Tornar