Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L'Arxiu Històric del COAC col·labora amb l'exposició "Masó: interiors"

El Museu de la Garrotxa acull l'exposició "Masó: interiors", organitzada per la Fundació Rafael Masó, des de l'1 de juny. La mostra inclou més de 200 obres que permeten redescobrir el llegat de l'arquitecte Rafael Masó (1880-1935), arreu de les comarques de Girona.

Es troben representats els interiors de nou edificis representatius de l'obra de Masó com la Casa Quintana, la Casa Masó, l'Apartament Masó Bru, la Casa Masramon, la Casa Ensesa, la Casa Casas, la Casa Salieti, la Casa Carles ("lo Mirador") i el Palau Solterra.

En aquesta ocasió, l'Arxiu Històric del COAC a Girona hi col·labora cedint en préstec 115 documents, entre dibuixos originals de l'arquitecte i publicacions de l'època, que mostren la influència de les tendències que fa cent anys predominaven al centre i nord d'Europa, sobre la seva obra. Masó va fer seves aquestes idees, basades en la simplicitat i els motius geomètrics, les va adaptar i introduir a Catalunya, fent de la seva creació un llegat del qual podem gaudir en aquesta exposició.

"Masó: interiors" es podrà visitar fins el 15 d'agost de 2017.
20/07/2017
Tornar