Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Exposició "L'Art interpreta el Dissen...

  Exposició "L'Art interpreta el Dissen...

  Coincidint amb el 50è aniversari de l’Arxiu Històric del COAC, s’inaugura l’exposició “L'Art interpreta el Disseny” de l’empresa Olivary by Arcon, empresa patrocinadora dels actes de celebració dels 50 anys de l’Arxiu Històric.

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Exposició

 • Lliurament de premis del 4t Concurs fotogràfic...

  Lliurament de premis del 4t Concurs fotogràfic...

  El dijous 26 de setembre, a les 19 h, tindrà lloc a la sala d’actes de la Seu de Vic de la Demarcació de les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes, l’acte de lliurament dels premis del 4T CONCURS FOTOGRÀFIC COAC-CC.En el decurs de l’acte s’inaugurarà l’exposició de les obres presentades.Més informació

  Entitat organitzadora: COAC

  Vic

  Conferència

 • Exposició: "Pere Caselles. Arquitecte...

  Exposició: "Pere Caselles. Arquitecte...

  El proper dijous 26 de setembre, a les 19.30 h, s'inaugurarà a la Seu de la Demarcació de l'Ebre l'exposició "Pere Caselles. Arquitecte", que es podrà veure fins al 7 de novembre.Pere Caselles i Tarrats, un dels principals artífex de la transformació de la ciutat a principis del segle XX

  Entitat organitzadora: COAC

  Tortosa

  Gratuït

  Exposició

 • Conferència-col.loqui "Els litorals, terri...

  Conferència-col.loqui "Els litorals, terri...

  La Demarcació de Girona del COAC col·labora en la conferència-col·loqui i sopar que organitza La Fundació Jordi Comas Els litorals, territoris sensibles. De l’alerta roja de l’explotació dels valors a la gestió equilibrada dels recursos. Territori Costa Brava, a càrrec de l’arquitecte Carles Llop. 

  Entitat organitzadora: COAC

  Conferència

 • Visita d'obres a la Garrotxa i el Ripollès

  Visita d'obres a la Garrotxa i el Ripollès

  Amb motiu dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2019, el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC organitza unes visites a les obres seleccionades d'enguany.VISITA D'OBRES A LA GARROTXA I EL RIPOLLÈSTres finestres i una escalaunparelld’arquitectesLa casa del Parc Arnau Vergés

  Entitat organitzadora: COAC

  Visita

 • El COAC cedeix més de 50 documents per una expo...

  El COAC cedeix més de 50 documents per una expo...

  L’Arxiu del COAC ha cedit més de cinquanta documents per a l’exposició “Imaginando la casa mediterránea. Italia y España en los años 50”, que es podrà visitar al museu ICO a partir del 2 d’octubre. Es tracta d’un recull de fotografies, plànols, dibuixos i altres documents originals que mostren el desenvolupament de l’arquitectura a la costa mediterrània amb valors autòctons en un moment que Espanya i Itàlia s’apropaven artísticament.

 • Exposició: "50 anys de l'Arxiu Històr...

  Exposició: "50 anys de l'Arxiu Històr...

  El proper 7 d'octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l'Arquitectura i en el marc de la celebració dels 50 anys del nostre l'Arxiu Històric, al COAC inaugurem la mostra "50 anys de l'Arxiu Històric", que es podrà visitar a l'Altell i l'Espai Picasso fins al 6 de gener. 

  Entitat organitzadora: COAC

  Barcelona

  Gratuït

  Exposició

 • Concert de piano i presentació dels llibres de...

  Concert de piano i presentació dels llibres de...

  El proper 27 de setembre tindrà lloc a plaça Nova l'acte de presentació dels llibres “Ocurrió hace muy poco” i "Colors i somriures", de l'arquitecte Jordi Querol.L’acte començarà amb un concert de piano a càrrec de Jordi Querol, que interpretarà peces del seu repertori. Seguidament, Rafa Rodríguez presentarà els llibres.

  Entitat organitzadora: COAC, Cooperativa Jordi Capell

  Barcelona

  Gratuït

  Presentació

 • El COAC participa al Park(ing) Day Barcelona 20...

  El COAC participa al Park(ing) Day Barcelona 20...

  El divendres 20 de setembre, coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, tindrà lloc la propera edició del Park(ing) Day, que se celebra simultàniament a diverses ciutats de tot el món.

 • Presentació del llibre "Moscow: a guide to...

  Presentació del llibre "Moscow: a guide to...

  El proper 25 de setembre a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "Moscow: a guide to soviet modernist architecture 1955-1991".Presentarà l'acte l'arquitecta Jelena Prokopljević i intervindran els autors Anna Bronovitskaya i Yury Palmin.

  Entitat organitzadora: COAC, Cooperativa Jordi Capell

  Barcelona

  Gratuït

  Presentació

 • Jornades Tècniques POUM Vic (2a sessió)

  Jornades Tècniques POUM Vic (2a sessió)

  La seu de Vic del COAC i els serveis tècnics de l'Ajuntament de Vic organitzen dues jornades tècniques sobre el POUM:2a sessió: Explicació del sòl no urbanitzable, el catàleg de masies, la normativa del centre històric i ciutat antiga i el catàleg de patrimoniData: 3 d'octubreHora: 18.30 hLloc: Sala d'actes del COAC-Vic (Pl. Bisbe Oliba, 2)

  Entitat organitzadora: COAC

  Vic

  Gratuït

  Jornada

 • Converses amb Gilles Clément

  Converses amb Gilles Clément

  El proper dijous 3 d'octubre a les 19.00 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAC una xerrada a càrrec de Gilles Clément, eminent paisatgista francès, en motiu de la presentació del seu darrer llibre. Aquest serà el primer acte pre-biennal de cara a l'11a edició de la Biennal Internacional de Paisatge, i esperem que sigui punt de trobada d'estudiants i professionals interessats en el paisatge.

  Entitat organitzadora: Biennal del Paisatge

  Barcelona

  Gratuït

  Conferència

Pàgines