Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Ajuntament de Banyoles

Concurs pel projecte de la pl. de l’Ajuntament i la remodelació del Pg. de la Indústria de Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles ha convocat un concurs de projectes per remodelar l’espai de davant del consistori i el Passeig de la Indústria que ha comptat amb l’assessorament de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya en la redacció dels plecs de la convocatòria.

L’objectiu de la reforma és preveure més espai per als desplaçaments a peu o en bicicleta, ordenar les necessitats de circulació i d’aparcament i millorar l’accessibilitat a les dependències municipals per a persones amb mobilitat reduïda tant a l’Ajuntament com al Teatre Municipal.  

En una primera fase, un jurat d'experts escollirà 5 projectes a través de les dues modalitats de participació: modalitat A per currículum i modalitat B per una reflexió-proposta. En la segona fase, anònima, el mateix jurat valorarà el projecte guanyador d'acord amb la qualitat de la proposta arquitectònica i l'adequació a l'entorn urbà o l’autosuficiència energètica, entre altres. El jurat d'experts està parcialment format per arquitectes designats pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i per tècnics i regidors de l'Ajuntament de Banyoles.

La data límit de presentació de la documentació és el 9 de maig de 2018, a les 15 hores.

Consulta les bases

18/04/2018
Tornar