Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Concurs per a la Catifa Vermella del Girona Film Festival

La Fundació Girona Film Festival, amb l’assessorament de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, convoca un concurs per a l’adjudicació del disseny artístic i tècnic de la Catifa Vermella del Festival de Cinema de Girona, que tindrà lloc durant set dies de la darrera setmana de setembre.


En aquesta edició del 2018 es proposa un concurs per al projecte i instal·lació de la Catifa Vermella que consisteix a realitzar una proposta per l’entrada als cinemes Albéniz des de la plaça de la independència. Aquesta ha de ser capaç de generar un impacte visual a l’altura dels esdeveniments relacionats amb el món de glamur del cinema i alhora ha de resoldre la relació entre la plaça de la Independència i l’entrada al cinema.

El concurs és obert als arquitectes, anònim i amb lema. La participació podrà fer-se a títol individual o formant equip. En aquest darrer cas, s’haurà de nomenar un arquitecte responsable i declarar el nom i la professió, o els estudis en curs de cadascun dels components de l’equip, ben entès que cada component només podrà ser-ho d’un dels equips que concorren al concurs. Cada concursant o equip de concursants només podrà lliurar un treball. El concurs constarà d’una única fase on els seleccionats presentaran una proposta.

Els interessats han de presentar la documentació sol·licitada i les propostes a la Secretaria de la Demarcació de Girona del COAC, plaça de la Catedral 8, 2a planta, de Girona, abans de les 14 hores del dia 27 de juny de 2018. Consulta les bases de la convocatòria.

El Festival de Cinema de Girona és un congrés internacional de talent que genera el camí de totes les Arts cap al seu públic i el seu mercat, amb una repercussió a tot el món. Aquest va arrencar el 1989, on un grup de joves gironins va posar les seves pel·lícules a la pantalla, amb la necessitat de compartir les seves creacions artístiques. Aquell esdeveniment ha donat lloc a un Festival de cinema, pioner a Catalunya en la categoria "B", que atrau  talent de 130 països del món.

8/06/2018
Tornar