Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Cicle de conferències "Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2017"

Dins les activitats paral·leles dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2017, s'ha programat un cicle de conferències amb autors de les obres seleccionades i premiades d’aquesta edició. La propera jornada serà el dijous 1 de febrer (19.30 h) amb els premiats en les categories d’Interiors i Paisatges.
 

Per una banda, l'arquitecte Jordi Hidalgo, premiat en la categoria Paisatges amb el projecte Cuques de Llum, farà un repàs de les seves obres realitzades al despatx durant els últims anys sota el títol Inventari recent. Un inventari que s'obre amb les obres més antigues i conclou amb les més recents, potser amb l'esperança que es pugui entreveure en la relació detallada i ordenada de totes elles, la forma comuna d'afrontar els projectes a partir d'una actitud lliure en el qual cada projecte no pressuposa el següent sinó que mira al seu antecessor amb aire crític.

Tot seguit, unparelld’arquitectes, l’estudi olotí format per Eduard Callís i Guillem Moliner, faran la seva intervenció amb el títol Closques i escenaris, i ens aproparan als seus darrers projectes entre els quals hi ha Radiador de llum, premiat en la categoria Interiors; un projecte realitzat conjuntament amb Jesús Bassols. La inquietud de bastir refugis a la intempèrie és en el rerefons de projectes recents d’aquest estudi. Ens parlaran d’escenaris radiants que propicien intercanvis entre mons i escales oposades. Telons de fons capaços de subvertir un lloc, d’incentivar l’activitat, de narrar un nou relat atent a la vida real, de construir una atmosfera per les seves característiques d’espai, clima, simbologia, materialitat i llum.

La darrera de les conferències d’aquest cicle s’ha programat pel dijous 8 de febrer, a les 19.30 hores, amb la participació del despatx Fuses-Viader Arquitectes, premiats en la categoria Més10 amb el projecte Rehabilitació de 83 cases sobre el riu Onyar a Girona, i amb els arquitectes Montserrat Nogués i Manel Bosch, premiats amb el Premi de l’Opinió 2017 amb el projecte Rehabilitació i ampliació d’un habitatge unifamiliar en cantonada a la Tallada d’Empordà.

Versió per a imprimirPDF version