Convocada la 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Lleida del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya convoca la 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida per distingir les obres més significatives, acabades entre l'1 de gener de 2014 i el 31 de desembre de 2018 en l'àmbit de la província de Lleida.

L'objectiu de la Mostra és difondre l'arquitectura més rellevant realitzada a les nostres comarques, crear un fons documental i reconèixer i estimular els esforços dels autors i els agents implicats.

En el marc d'aquesta convocatòria, la Demarcació de Lleida convoca també el 5è Premi Ignasi Miquel per a Joves Arquitectes amb l’objectiu de distingir les obres més representatives realitzades pels joves arquitectes, acabades entre l’1 de gener de 2014 i el 31 de desembre de 2018 en l'àmbit de la província de Lleida.

El programa Mostres d'Arquitectura Catalana del Col·legi recull l’herència de les Biennals, Mostres, Triennals i Premis d’Arquitectura organitzats durant més de quinze anys per seus, delegacions i demarcacions col·legials amb la voluntat de potenciar i donar a conèixer el treball dels arquitectes arreu del territori català.

El termini d'inscripció i presentació de la documentació d'ambdues convocatòries finalitzarà el dia 7 de febrer de 2019.

Consulta les bases

Inscriviu-tes


27/12/2018
Tornar