Propers Actes

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Curs intensiu d'estiu: Revit bàsic a Girona (10a edició)

L’Escola Sert de la Demarcació de Girona ha programat del 2 al 13 de juliol de 2018, la desena edició del Curs bàsic d'Autodesk® Revit® Architecture 2016, a càrrec de l’empresa Píxel 51, formadors oficials d'Autodesk.
 

Durant el curs s'introduiran els conceptes i metodologies pròpies del disseny BIM i s'ensenyarà l'ús dels elements constructius bàsics que permetran a l'alumne crear estructures arquitectòniques. També s'ensenyarà a afegir superfícies topogràfiques i a com documentar el projecte, així com modelat amb masses i renderizat el que permetrà a l'alumne crear projectes arquitectònics. El curs inclou exercicis pràctics orientats a consolidar el domini d'aquest programari per part dels alumnes.

Aquesta formació té com a característiques més rellevants:
- Tots els professors són Autodesk Revit Certified Instructors.
- Els cursos sempre es fan sobre l'última versió disponible del software.
- Llicència d’estudiant (100% funcional) vàlida per 3 anys.
- Instruccions de descarrega i instal·lació.
- Documentació en PDF.
- Certificat oficial d’Autodesk en finalitzar el curs.
- Vídeos online per a la recuperació de sessions a alumnes que no puguin assistir a classes.
- Possibilitat d'aconseguir el Revit Certified Professional després de completar els dos nivells (és necessari superar un examen presencial).

Important
L'alumnat ha de portar un ordinador portàtil en el qual s'hi pugui instal•lar el programa Revit. Les característiques mínimes de l'ordinador han de ser: Sistema operatiu: Windows®7 32-bit Enterprise, Ultimate, Professional o Home Premium.

Processador: Intel: Intel® Pentium®, Intel® Xenon® o i-Series. AMD: equivalent a l'Intel amb tecnología SSE2. RAM: 4 GB. Disc dur: 5 GB d'espai lliure. Monitor: 1280 x 1024 amb true color.Targeta gràfica: 256 MB.

Més informació
Secretaria de l'Escola Sert
Tel. 972 412 727 ext. 31 o esert.gir@coac.net

Versió per a imprimirPDF version