projecte omeia

Exposició “Propostes finalistes del Concurs per a la reforma i ampliació del Museu Arqueològic de Banyoles i el seu entorn”

Imatge: 
© Projecte Omeia. Museu Arqueològic de Banyoles

El Museu Arqueològic de Banyoles acull fins al 28 de març les cinc propostes finalistes del Concurs per a la reforma i ampliació del Museu Arqueològic i el seu entorn convocat el mes d’agost passat, entre les quals hi ha la guanyadora amb el títol Omeia, del despatx d’arquitectes Birulés, Cabré, Romans – BCR Arquitectes

Les altres quatre propostes són “Bòbila”, d’Aymerich - de Rivera, Arquitectes: “Fent Arqueologia”, de Feu - Godoy, Arquitectes; “Espai Co-Obert”, de Camps – Felip: Arquitecturia, i “Empàtig del Barri”, de Daw Office. 

El concurs
El concurs va ser obert i els candidats van haver de passar diferents fases eliminatòries. Després de superar la fase prèvia i la primera fase, es van seleccionar a cinc equips que van haver de presentar una proposta anònima. El 3 de novembre el jurat es va reunir i va escollir la proposta guanyadora. En els mesos vinents aquest mateix equip redactarà la proposta definitiva de projecte bàsic i executiu. 

Organitza
Ajuntament de Banyoles, Museu Arqueològic de Banyoles

Amb el suport de
Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Versió per a imprimirPDF version