Propers Actes

Exposició: "El Rec Comtal. Passat, present i futur"

Exposició: "El Rec Comtal. Passat, present i futur"

L'exposició "El Rec Comtal. Passat, present i futur" s'emmarca dins de la XLI edició del "Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic" que des de fa 40 anys, organitza l'Agrupació per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Enguany, amb el títol "Camins d'Aigua. Restauració i ús del patrimoni hidràulic", l'objectiu del Curset és atansar-nos al patrimoni hidràulic, que constitueix un dels fonaments de totes les cultures i civilitzacions del món.

La present mostra, produïda pel Centre d'Estudis Ignasi Iglésias i el Districte de Sant Andreu de l'Ajuntament de Barcelona, ens acosta a una d'aquestes obres que trobem a la ciutat de Barcelona: el Rec Comtal, destacable tant pel seu valor històric com per la importància social i econòmica que va tenir per a la ciutat durant tota la seva existència, com també pel futur que ara inicia, amb la seva conservació, posada en valor i recuperació, documental i física.
Versió per a imprimirPDF version