Exposició de les obres presentades als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2018

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La sala d’exposicions “La Cova” de la Demarcació de Girona del COAC acull fins al 29 d’abril, l’exposició de les obres presentades a la 21a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona amb la voluntat de mostrar tots els projectes que s’han presentat. Es podran veure un total de 47 treballs ordenats segons les quatre categories d’enguany: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers.

Després d’aquesta primera exposició se n’organitzarà una segona que mostrarà els projectes seleccionats i premiats, i que s’inaugurarà el divendres 1 de juny, durant l’Acte de lliurament dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2018 , on es donarà a conèixer la decisió del Jurat format per José Miguel Roldán Andrade, Anna Maria Bordas Geli i Pablo Garrido Torres, que atorga el premis en cada una de les categories, i el Premi de l’Opinió a l’obra més votada per la ciutadania.

Al setembre, aquesta exposició començarà un viatge amb parades a Olot i Figueres, on es troben les delegacions de la Garrotxa-Ripollès i de l’Alt Empordà del COAC, respectivament.

Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona tenen l’objectiu de posar en valor l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, mostrant l’esforç continuat de tots els professionals que fan prevaldre els valors de l’excel·lència, el rigor i la seriositat en el seu treball.

Versió per a imprimirPDF version