Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya

Exposició dels Premis AJAC X

NOVA DATA: Inauguració: dIjous 28 de setembre, a les 19 hores

Conferència inaugural: INEXPERIÈNCIES amb els arquitectes Arnau Vergés, Carles Agelet de Saracibar i l'equip format per Albert Clèries, Manuel Julià i Joaquim Mulà.

La sala d’exposicions de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) acull fins al 16 d’octubre l'exposició Premis AJAC X, on es mostren les 122 propostes presentades en aquesta edició dels Premis AJAC per a joves arquitectes.

El disseny de l’exposició l’han fet els arquitectes Jordi Quetglas Campmany i Alba Sánchez-Fortún Mateu, que van guanyar el concurs pel disseny de l’exposició amb la proposta “RUSC DADANT”. Aquesta consisteix en 12 bastidors desplegables de 212 cm d’alçada per 112 cm d’amplada. Cada mòdul està format per dos marcs de fusta de pi abatibles com una porta, oferint múltiples opcions expositives i facilitant el transport. Els panells dels bastidors són translúcids i en forma de rusc.

Els Premis AJAC són el reconeixement que l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya atorga bianualment als joves arquitectes per la seva feina, esforç, treball i innovació. En els darrers anys, el perfil canviant dels joves arquitectes va elaborant nous perfils que des de l’Agrupació s’han anat recollint al llarg d’aquests 20 anys per poder dibuixar nous perfils professionals i reconèixer així la seva feina.

Versió per a imprimirPDF version