Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Curs de Rehabilitació Energètica a Girona

La situació generada a partir de la crisi econòmica i els darrers desplegaments normatius sembla que comencen a situar en un lloc central la rehabilitació i la regeneració urbana. La previsió dels elevats preus dels combustibles fòssils i la manca de recursos energètics i el seu efecte sobre el clima fa dels edificis un dels principals sectors on focalitzar les polítiques d'estalvi i eficiència energètica.
 

Amb l’objectiu de donar una visió global de la rehabilitació energètica del parc residencial en l’actualitat, l’Escola Sert de la Demarcació de Girona del COAC ha organitzat el curs de Rehabilitació Energètica, que es durà a terme del 3 d’octubre al 7 de novembre de 2018.

A qui va dirigit?
Les jornades són idònies per als arquitectes implicats en la rehabilitació d’edificis, particularment des del seu vessant energètic, que vulguin aprofundir més en el tema. Tot i això, també està adreçat a arquitectes tècnics, constructors i altres professionals del sector.

L’objectiu
Entendre el “funcionament” energètic dels edificis, per tal d’establir les estratègies bàsiques de la rehabilitació energètica, i conèixer els recursos tècnic-econòmics a l’abast.

Consulta el programa del curs.

Versió per a imprimirPDF version