Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Feng Shui clàssic pràctic a Girona

L'Escola Sert de la Demarcació de Girona del COAC ha programat del 20 de novembre al 18 de desembre de 2018, el curs "Feng Shui clàssic", dirigit a arquitectes i altres professionals que vulguin millorar els aspectes de la vida personal i professional dels seus clients actuant en els seus habitatges.

L´objectiu del curs és aprendre a dissenyar els projectes d´arquitectura integrant la tècnica del Feng Shui clàssic, des de l'elecció del terreny, els elements influents de l´entorn i la relació amb aquests, fins la distribució interior i ubicació del mobiliari, i com aquestes decisions forma-espai-direccions interactuen amb els usuaris, amb nosaltres.

 

El Feng Shui és una tècnica basada en l'observació de la natura, en les transformacions cícliques en el temps i les lleis de la natura. Abraça totes les àrees vivencials de l'ésser humà, tot i que l'àrea de l´arquitectura i el disseny d'espais és la més estesa a occident. La formació en Feng Shui clàssic és centra en aquests aspectes, sense deixar de banda, però, tota la riquesa global d'aquest art. Aprendre a avaluar un habitatge des de la visió del Feng Shui clàssic és una eina d'anàlisi valuosa per transformar els nostres habitatges o llocs de treball en espais harmònics, saludables. 

Versió per a imprimirPDF version