Imatge: 
Rehabilitar Cal Xico. Mostra terres de l'Ebre. Arquitectes: Esteve Aymerich, Inés De Rivera, Núria Salvadó, Ton Salvadó. Foto: José Hevia © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Demarcació de Girona realitza durant aquest curs el Postgrau en Rehabilitació

La Rehabilitació i la reforma són activitats que estan generant importants nínxols de mercat per a un elevat nombre d'empreses dedicades a la construcció. Per aquest motiu, la Demarcació de Girona ha programat per al curs 2018-2019 el Postgrau en Rehabilitació de l'Escola Sert, que a Barcelona ja va per la seva 12 edició.

L'objectiu del Postgrau és ensenyar als alumnes a detectar i diagnosticar les lesions d'un edifici, conèixer les formes d'intervenció i reparació més habituals en els diferents sistemes constructius i gestionar i controlar el projecte de rehabilitació.

Programa
El Postgrau s'iniciarà aquesta tardor amb el Mòdul 2, dedicat a la Rehabilitació d'estructures i fonaments. La resta de mòduls es realitzaran de la següent manera:

M1: Inspecció i diagnosi d'edificis: realitzat el maig i juny passat amb el nom d’Inspecció Tècnica de l'Edifici: ITE (si hi ha la demanda suficient, es tornarà a programar).

M2: Rehabilitació d'estructures i fonaments. Els dijous 11 i 25 d’octubre, 8, 15, 22 i 29 de novembre, 13 i 20 de desembre del 2018 i 10, 17 i 24 de gener del 2019, de 10 a 14 h. (44 hores). Les inscripcions ja estan obertes.

M3: Rehabilitació de façanes i cobertes: els dijous de febrer a abril de 2019  (42 hores)

M4: Rehabilitació d'instal·lacions: els dijous 6, 13 i 20 de juny de 2019 (12 hores) 

M5: Introducció a la gestió integral en rehabilitació: tardor de 2019. (24 hores)

Matrícula
Tots els mòduls es poden cursar de manera independent realitzant la matricula de casa mòdul. Els estudiants que facin tot el Postgrau, tindran un 10% de descompte que se’ls aplicarà a la matriculació de l’últim mòdul.

Nota
Es realitzarà un exercici al final de cada mòdul. La dedicació necessària per part dels alumnes s'estima en 1 hora per cada 4 hores lectives. Es realitzaran tres visites d'obra, una a l'M1, a l'M2 i a l'M3.

Apunta't! No perdis la teva oportunitat.Versió per a imprimirPDF version