Viatge d'arquitectura al Sud-Est de França

Viatge d'arquitectura al Sud-Est de França

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Després de la bona acollida dels dos viatges dels darrers anys, Milà el 2017 i Bèlgica el 2018, el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC reprèn la programació d’aquesta activitat amb una ruta de tres dies amb autocar pel sud de França, del divendres 28 al diumenge 30 de juny del 2019.

L’escapada permetrà descobrir l’art i l’arquitectura moderna de principis i mitjans de s. XX de la costa sud francesa, visitant les obres de Le Corbusier a Marseille, el conjunt de Cap Martin amb le Cabanon i la casa d’Eileen Gray,  la fundació Maeght de Josep Lluís Sert, i l’arquitectura contemporània de Norman Foster així com obres de Tadao Ando, Guggi, Kengo Kuma, Louise Bourgeois i Jean Nouvel reunides al centre d’art Chateau la Coste.

La ruta s’inicia a la ciutat de Girona el divendres 28 de juny a les 08.00 h, i finalitza el diumenge dia 30 de juny a les 19.00 h - 19.30 h a la mateixa ciutat. El primer dia es preveu fer una parada a Nimmes i una altra a Marsella, amb l’experiència de dormir a la Unité d’Habitation de Le Corbusier.  El segon dia, es visitarà la Fundació Maeght i Cap Moderne. I l’últim dia es farà un recorregut a peu pel Centre d’art i arquitectura Chateau la Coste a Aix de Provence.

CONDICIONS GENERALS
El preu per persona és de 390 €, en base habitació doble
, i inclou:
- Ruta de 3 dies amb autocar.
- 1 nit a l’hotel Le Corbusier de Marsella, en règim d’allotjament i esmorzar.
- 1 nit a l’Hotel Best Western Plus La Marina**** a Saint Raphael, en règim d’allotjament i esmorzar.
- Assegurança de viatge amb la companyia Europea de Seguros.
- Taxa turística dels allotjaments.
- Entrada a la Fundació Maeght ( Josep Lluís Sert)
- Visita Guiada amb Anglès o Francès al conjunt de Cap Moderne ( Eileen Gray, Le Corbusier)
- Entrada al centre d’art i arquitectura Chateau la Coste ( Tadao Ando, Jean Nouvel, Kengo Kuma, Guggi, Alexander Calder, etc.)

El preu no inclou:
- Àpats de dinar i sopar dels tres dies.

INSCRIPCIONS TANCADES
Si esteu interessats en aquest viatge, podeu omplir el formulari d'inscripció i entrareu a formar part de la llista d'espera per si hi hagués alguna baixa.

Inscripció a la llista d'espera del viatge al Sud-Est de França

Versió per a imprimirPDF version