Viatge a Bèlgica: RCR Arquitectes

Després de la bona acollida del viatge del 2017 a Milà, el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC reprèn la programació d’aquesta activitat amb una escapada a Bèlgica per tal de fer una visita entre d’altres, a les obres de RCR Arquitectes; el Crematori de Hofheide i la Mediateca a Gant, de 2013 i 2017 respectivament, situades a la regió de Flandes.
 
A partir d’una contextualització organitzada per l’estudi olotí i la Demarcació de Girona, es recorreran altres obres a les ciutats de Gant, Brussel·les i Anvers, així com l’entorn, element principal per entendre la filosofia i intencions darrera els seus projectes.
 
La sortida està prevista pel divendres 29 de juny a les 9.25 hores des de l’aeroport de Barcelona amb arribada a l’aeroport de Brussel·les (Zaventem) les 11.30 hores. El vol de tornada serà el diumenge 1 de juliol a les 18.40 hres des de l’aeroport de Brussel·les amb arribada a Barcelona a les 20.40 hores.
 
El preu per persona en habitació doble és de 390€ aproximadament i inclou:
- Vols en classe turista Brussels Airlines inclosa la facturació d’una maleta de fins a 23 kg per persona
- 2 nits a l’hotel Hotel Bedford Congress Centre***, en règim d’allotjament i esmorzar.
- Trasllats de l’aeroport de Brussel·les a Hotel.
- Trasllats fins al Crematori i la Mediateca.
- Assegurança de viatge amb la companyia Europea de Seguros.

El preu no inclou:
- Taxa turística de la ciutat a pagar directament a l’hotel.
- Transport fins a l’aeroport de Barcelona. Es contemplarà l’organització d’un autobús un cop es tanquin les inscripcions.

El nombre de places és limitat a 30 persones, per tant, en cas d’estar interessats, us heu d'inscriure abans del 19 d’abril de 2018, al Departament de Cultura: cultura.gir@coac.cat. Recordeu que cada arquitecte/a pot portar només un acompanyant.
Versió per a imprimirPDF version