Viatge a Milà

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Després d’un temps sense programar cap viatge, la Demarcació de Girona repren aquesta activitat amb una “escapada” a Milà del 7 al 9 de juliol del 2017.

La visita a la ciutat de Milà dedicarà una nova mirada a l’arquitectura moderna dels anys 1950-70 incloent també els monuments històrics més significatius de la capital llombarda. Obres distingides de l’estudi B.B.P.R. com són la Torre Velasca o les oficines del Chase Manhattan Bank, la Torre Pirelli i les Oficines Montecatini de Gio Ponti, el Complex de Corso Italia de Luigi Moretti, Oficines de Corso Europa de Dominioni, els Complexes Residencials de Vico Magistretti o el Pavelló d’Art Conemporani d’Ignazio Gardella, seran alguns dels edificis que podrem visitar entre d’altres.

La sortida està prevista pel divendres 7 de juliol a les 10.05 des de l’aeroport de Barcelona amb arribada a Malpensa a les 11.45, on des d’allà, un bus ens traslladarà directament a l’hotel. El vol de tornada serà el diumenge 9 de juliol a les 21.00 des de l’aeroport de Malpensa amb arribada a Barcelona a les 22.35. Els trasllats de Girona a Barcelona es realitzaran amb un autobús organitzat.L’allotjament serà a l’Hotel B&B Hotel Milano Sant’ Ambrogio***. Un hotel d’estil modern prop del centre històric de Milà, ben comunicat i a uns 15 minuts a peu del Duomo.

El preu per persona en habitació doble és d’aproximadament 350 € i inclou:
- Vols en classe turista inclosa la facturació d’una maleta de fins a 23 kg. per persona.
- 2 nits a l’hotel B&B Hotel Milano Sant’ Ambrogio***, en règim d’allotjament i esmorzar.
- Trasllats en autocar o furgoneta privada de l’aeroport de Milà Malpensa – Hotel – aeroport Milà Malpensa.
- Assegurança de viatge amb la companyia Europea de Seguros.

El preu no inclou:
- Taxa turística de la ciutat a pagar directament a l’hotel, preu de 4€ persona i dia.
- Transport des de Girona - Aeroport de Barcelona, Aeroport de Barcelona – Girona. Es contempla l’organització d’un autobús un cop es tanquin les inscripcions.

El nombre de places és limitat a 20 persones, per tant, us agrairíem que en cas d’estar interessats, us inscriguéssiu abans del pròxim 26 de maig de 2017 al correu electrònic cultura.gir@coac.cat o al telèfon 972 41 28 96. Recordeu que cada arquitecte/a pot portar només un acompanyant.

Versió per a imprimirPDF version