Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L’Arxiu Històric del COAC col·labora amb l’exposició "De l'amor és lo jardí": Masó i els teixits

La Fundació Rafael Masó va obrir al públic, el passat 17 de desembre, l’exposició temporal "De l'amor és lo jardí": Masó i els teixits, comissariada per Josep Casamartina i Parassols, on s’explora per primera vegada de forma específica l’obra de Masó en l’àmbit tèxtil, i ho fa des d’una doble vessant: la privada i la pública.


D’una banda, s’hi poden descobrir els brodats i altres labors que Masó va dissenyar per a la seva família i per a la intimitat de la llar, on va demostrar que la seva obra no s’acabava en la concepció i el disseny dels edificis, sinó que arribava a tots els racons de la casa. De l’altra, l’exposició també presenta Masó com a artista al servei de la seva ciutat i del seu país, amb el disseny de senyeres i banderes per a tot tipus d’organitzacions civils i religioses.
En aquesta ocasió, l’Arxiu Històric del COAC a Girona col·labora cedint en préstec 14 dibuixos originals de l’arquitecte Rafael Masó i Valentí entre els que hi ha banderes i senyeres com el projecte de la senyera “Excelsior” per a l’Orfeó Arts i Pàtria de Figueres (1907); dibuixos de camisoles infantils; o el croquis per a la col·locació del tapís de Sant Jordi al carrer de Ciutadans (1906).

"De l'amor és lo jardí": Masó i els teixits es podrà visitar fins el 15 d’abril de 2017.

 

27/12/2016
Tornar