Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Campus professional: Jornada sobre il·luminació amb TRILUX

El 14 de juny tindrà lloc un nou Campus Professional a la Sala d’Actes del COAC sobre les novetats en el sector de la il·luminació amb la col·laboració de l’empresa TRILUX.

La sessió, que comptarà amb la ponència de diversos experts i durarà aproximadament de 10.00 h a 13.00 h, permetrà als assistents aprendre com el disseny de la il·luminació afecta la salut, el benestar i el rendiment de les persones. A més, també es veurà l’impacte positiu que pot causar una il·luminació centrada en les persones.

L’empresa TRILUX compta amb un ampli catàleg de solucions d’il·luminació a mida, energèticament eficients i aptes pel futur. En el mercat, TRILUX ofereix als seus clients un molt bon assessorament i orientació comptant amb un ampli ventall de solucions a mida d’alta complexitat.

El programa

Després de la benvinguda i una breu introducció a les novetats en WELL V2 pel que fa a la il·luminació, des de les 10.45 h i durant gairebé dues hores hi haurà diverses intervencions per part d’experts. Aquestes tractaran el paper de la simulació del confort tèrmic i lumínic, la importància del disseny en el benestar de les persones i diversos casos d’èxit, entre d’altres.

Seguidament, s’obrirà un torn de preguntes i debat fins a les 13 h. Un cop acabada la jornada, TRILUX convida els assistents a un aperitiu al TRUCK de l'empresa, ubicat al Moll Bosch Alsina (port de Barcelona), on podran veure les novetats de Light & Building, de serveis digitals i solucions intel·ligents.

La sessió està orientada a arquitectes i professionals del sector de la construcció. La jornada és gratuïta però cal estar prèviament inscrit per poder-hi assistir.

El Campus professional neix per crear un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d’arquitectes. El sector de l’arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l’arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d’activitats plantejades amb aquest fi.

Recupera el vídeo:

Versió per a imprimirPDF version