Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Canvi del sistema de signatura al portal d’IIT del Col·legi

El proper 16 d'agost el COAC posarà en marxa un nou sistema de signatura electrònica de documents per als Informes d’Idoneïtat Tècnica (IIT).

El canvi té lloc després de conèixer que properament el programa Java s’actualitzarà amb una nova versió que ja no permetrà fer la signatura digital tal com es fa ara mateix. Per aquest motiu, el Col·legi ha decidit implantar un nou sistema que no utilitzi Java i que evitarà les actualitzacions que els usuaris han de fer de forma recurrent.

Es tracta del mateix sistema de signatura que ja es fa servir per al Visat de documents i expedients, i per utilitzar-lo només cal descarregar-se l'aplicatiu que trobareu en aquest enllaç.


Més segur i compatible
El nou sistema incorpora els últims estàndards de seguretat i compatibilitat i és totalment autònom (no depèn de proveïdors externs al Col·legi), de manera que suposarà una clara millora per a l’aplicació dels IIT del Col·legi.

Les signatures admeses són el DNIe i firmaprofessional.

Per a qualsevol consulta, estem a la vostra disposició o bé al telèfon d’Atenció a l’Arquitecte 93 306 78 03 o bé per correu electrònic a visat.bcn@coac.net
25/07/2017
Tornar