Clausura: Vic. Habitabilitat, lloc i preexistències

Imatge: 
© Anna Rovira
Després de l’èxit dels Debats Transversals d’Arquitectura, en què es va buscar la participació de diverses entitats, com l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Reus, la Delegació d'Osona del COAC acull l’exposició “Vic. Habitabilitat, lloc i preexistències”.

La mostra recull els treballs d’alumnes de 2n de Projectes i 5è de Patrimoni del curs 2015/16 de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Reus, als quals es va demanar que analitzessin la ciutat antiga i fessin una proposta d’habitatge temporal a l’illa del Seminari Vell.

Us convidem a la clausura de l’exposició, que tindrà lloc el 17 de novembre a les 19 h. Comptarem amb la participació de Miquel Sitjà, delegat d'Osona del COAC; Pau de Solà-Morales, director de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Reus; Jordi Sardà, coordinador i professor de Projectes i Urbanisme; Josep Lluís, director de l'Escola d'Arquitectura UIC Barcelona i responsable de l’assignatura "Teoria i Pràctica de la restauració del patrimoni Arquitectònic"; Javier Esteve, Anna Ferré, Helena Martí, Xavi Roig, Javier Valdés, alumnes de Patrimoni; Laia Martínez, Enric Martorell, Ignasi Pagès, Sergio Pleguezuelos, Ana Simón, Júlia Valero, alumnes de Projectes i Urbanisme; i Sergio Coll-Pla, coordinador de la clausura.
Versió per a imprimirPDF version