Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Beyond Building Barcelona Construmat

El Beyond Building Barcelona Construmat convoca un Concurs d'Idees amb el COAC i l'AJAC

El Beyond Building Barcelona Construmat, amb la col·laboració del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i la seva Agrupació de Joves Arquitectes (AJAC), convoca el Concurs d’idees per al Beyond Building Barcelona_Construmat per al disseny de la zona Showroom de la propera edició de la Fira, que tindrà lloc el proper mes de maig.

El Concurs va dirigit a arquitectes i estudiants d’arquitectura menors de 40 anys. Així, els equips que s’hi presentin hauran de comptar, com a mínim, amb un participant de cada categoria, fomentant així la interrelació professional entre ambdós col•lectius.

Per tal d'explicar en detall les bases i respondre possibles dubtes es durà a terme un acte de presentació al COAC el proper 20 de gener a les 19.30 h, que anirà a càrrec de Lluís Comerón, degà del COAC; Jaume Domènech, director de Construmat; i Fernando Gil, vicepresident de l’AJAC.
Objecte del concurs
En concret, es tracta de presentar idees per a la zona del "Túnel d'accés", la “Rambla” i els espais “Àgora” i "Speak Corners" de la Fira on tindran lloc les conferències i debats, i el "Foro contract", on les empreses participants podran explicar els avantatges dels seus productes i serveis. El Concurs d’idees no inclou el disseny dels estands que les empreses utilitzaran per exposar el seu producte.

Premis
Es dotarà amb 5.000€ la millor proposta presentada, que inclou, a més, dues beques de formació per a cursos de l’Escola Sert COAC.

Està previst també atorgar 2 accèssits, amb un import de 1.000 € per a cadascun, i que també inclouen dues beques per a cursos de l’Escola Sert COAC.

Consulteu les bases i documentació annexa

Podeu consultar també la pàgina de FAQ's
16/01/2015
Tornar