Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Signatura del conveni. © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El COAC signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Emprèn

El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Privada Emprèn. El degà del COAC, Lluís Comerón, i el president del Patronat de la Fundació Emprèn, Antoni Angerri i Feu, van formalitzar el passat 17 de febrer la signatura del conveni, l'objectiu del qual és el suport i assessorament dels col·legiats emprenedors.

El COAC té la voluntat expressa de fomentar l’emprenedoria entre els seus col·legiats i promoure la consolidació de les seves iniciatives empresarials, dotant al col·lectiu d’una oferta àmplia de recursos, serveis i formació adaptada a les seves necessitats.

En virtut d'aquest nou conveni, la Fundació Emprèn i el COAC organitzaran conjuntament jornades, conferències i tallers destinats a promoure les bones pràctiques i els plantejaments innovadors en iniciatives empresarials vinculades al sector de la construcció.

A més a més, la Fundació Emprèn prestarà acompanyament i suport individualitzat als arquitectes que tinguin alguna iniciativa d’emprenedoria. Així, atendrà presencialment a les seves oficines, o virtualment arreu de Catalunya, als col·legiats que precisin d’un suport personalitzat durant la posada en marxa i consolidació de la seva iniciativa empresarial.

La Fundació Emprèn, amb més de 10 anys d’experiència en el foment i suport a l’emprenedor, compta amb una àmplia xarxa de mentors per a l'acompanyament i assessorament en processos d'emprenedoria. Actualment col·labora amb entitats com el Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Fundació "la Caixa".

El proper 22 de març, en el marc de la Jornada ARQ'17, es presentarà el conveni de col·laboració i les accions que es desenvoluparan en virtut d'aquest conveni.

Per a més informació sobre la Fundació Emprèn, consulta el seu web.


20/02/2017
Tornar