Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© La Intercol·legial

Arrenca el primer Congrés de les Professions

El president del Congrés i degà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Lluís Comerón, i el president de l’Associació La Intercol·legial i degà del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), Oriol Rusca, van donar el tret de sortida al Congrés de les Professions, el passat 31 de maig al recinte firal de Montjuïc. Lluís Comerón va destacar que "els col·legis tenim un paper determinant amb la societat: el compromís, servei, ètica, deontologia, expertesa i el coneixement". El degà també va reconèixer que “hem de ser conscients que les preguntes no les tenim des de les nostres professions, sinó com a professionals”. Per la seva banda, Oriol Rusca va afirmar que “el Congrés ofereix una visió comuna i especialitzada de la professió”.

En el marc del saló BizBarcelona 2017, la conferència inaugural del Congrés de les Professions va anar a càrrec de l'economista José María Gay de Liébana, sota el títol 'Reptes dels professionals a l'Economia del Segle XXI'. A més d'aquest acte, que va comptar amb l'assistència de més de 500 persones, el Congrés inclou un centenar d'esdeveniments dirigits a col·legiats de tots els sectors per poder compartir coneixement, visió i oportunitats davant dels nous escenaris. El COAC ha organitzat, entre altres actes, "El potencial de les cooperatives a l'exercici professional", el dia 26 de juny, i "La nova agenda urbana", el dia 30, junt amb la col·laboració del Departament de Territori de la Generalitat.

S'espera que més de 2.000 col·legiats participin en alguna de les sessions, les quals tindran lloc a les diferents seus dels col·legis professionals.

El Congrés de les Professions: debats oberts, de diàleg i coneixement
El Congrés està organitzat per la Intercol·legial dels Col·legis Professionals de Catalunya, que representa a més de 100 corporacions amb més de 200.000 col·legiats de tots els sectors, els quals participaran en els diferents actes que s’aniran succeint fins al 4 de juliol. El I Congrés de les Professions té com a objectiu d’abordar els reptes actuals del sector, construir una visió conjunta de futur i potenciar la col·laboració entre col·legis professionals. 

El Congrés de les Professions ha estat una proposta del COAC, que replica el model del Congrés d'Arquitectura 2016, el qual es va basar en debats oberts, de diàleg i de coneixement.

Pots consultar el programa aquí.
1/06/2017
Tornar