El COAC i l’Arquinfad signen un conveni de col·laboració

El COAC i l’Arquinfad signen un conveni de col·laboració

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La degana en funcions del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Assumpció Puig, i la presidenta de l’associació Arquinfad, Sílvia Farriol, van signar un conveni de col·laboració entre ambdues institucions el passat 26 de març.

Amb aquest conveni, que tindrà una durada d’un any, el Col·legi i l’Arquinfad obren un nou període de cooperació, el qual servirà per impulsar accions d’interès comú amb professionals del sector.

La signatura del conveni també permetrà donar visibilitat dels serveis i activitats que cadascuna de les institucions realitza, així com la difusió i promoció de l’arquitectura i els seus valors.

Arquinfad, una associació clau per a l’arquitectura
Arquinfad és l’associació interdisciplinària de disseny de l’espai del FAD (Foment de les Arts i del Disseny). És una entitat cultural, independent i sense ànim de lucre que, des de l’any 1976, ha tingut com a objectiu agrupar i donar suport a tots els professionals i institucions que intervenen en la concepció de l’espai, des d’arquitectes i interioristes fins a, més recentment, nous professionals.

Des del seu inici, Arquinfad ha dut a terme nombroses activitats que es concreten en els prestigiosos Premis FAD, els Premis Habitàcola, Arquinset, exposicions, debats, tertúlies o rutes d’arquitectura, entre d’altres.
 
26/03/2018
Tornar