XI Jornades CGPJ-CSCAE

Compte enrere per a les XI Jornades CGPJ-CSCAE

Imatge: 
© Unión de Arquitectos Péritos Forenses de España

Compte enrere per a la celebració de les XI Jornades de la Unió d’Arquitectes Pèrits Forenses d’Espanya, el Consell General del Poder Judicial (CGPJ) i el Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE), que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d’octubre a Cartagena (Múrcia). Aquestes jornades es dirigeixen a membres de la carrera judicial, arquitectes pèrits, mediadors, urbanistes, arquitectes al servei de l’administració pública, i tots aquells interessats i relacionats amb el món de la perícia, la mediació i la justícia, com advocats, arquitectes tècnics perits i estudiants d’arquitectura.

Alguns dels temes que analitzaran les Jornades són el paper dels perits en situacions d'emergència; la responsabilitat de l'Administració en modificacions del sòl i el subsòl, la "mortalitat" del planejament als tribunals, les eines dels perits, les llistes i la mediació com a camp de treball dels arquitectes, entre molts altres.

Durant els tres dies s’intercanviaran experiències entre jutges, magistrats i arquitectes en els conflictes relacionats amb l'arquitectura, l'edificació, l'habitabilitat, l'urbanisme, l'ordenació territorial i el medi ambient, amb especial atenció a l'actuació pericial dels arquitectes en els procediments jurisdiccionals.

Les Jornades arrencaran amb la presència del president del CGPJ, Carlos Lesmes, el ministre de Justícia, Rafael Català, el president del CSCAE, Jordi Ludevid, el president de Múrcia, Fernando López Miras, la presidenta de l’Assemblea Regional de Múrcia, Rosa Peñalver Pérez, el degà del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Múrcia, Rafael Pardo, i el President de la Unió d’Arquitectes Pèrits i Forenses d’Espanya, Pere González Nebreda.

Els actes institucionals previs es realitzaran el dia 4 a la tarda, amb una visita al fòrum romà, una visita guiada al Museu Naval i un acte protocol·lari amb l’alcalde de Cartagena en el Palau Consistorial.  

Per tal de facilitar l’assistència, l’agrupació AAEPFMC (Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors) ha posat en marxa 30 beques per subvencionar el pagament de la matrícula del curs. 

Consulta el programa de les Jornades.

Sol·licita la teva beca de l'AAEPFMC per assistir a les XI Jornades CGPJ- CSCAE

1/08/2017
Tornar