Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Conferència d'HNA: "Millorar la teva pensió és millorar el teu futur"

El passat dimecres 10 de maig, el COAC va acollir una de les primeres conferències del cicle "Millorar la teva pensio és millorar el teu futur" organitzat per HNA. La conferència va ser presentada pel secretari tècnic del COAC, Arcadi Viñas, i va comptar amb la particiació d'Antoni Giménez, representant a Catalunya d'HNA.

L'estalvi va ser el tema central d'aquesta jornada, a la qual van assistir mutualistes interessats en conèixer com estalviar a curt i llarg termini. Es va repassar la situació econòmica actual i es van donar diferents pinzellades per incorrporar l'hàbit d'estalvi.

Finalment es van repassar els productes que la Mutualitat ofereix per facilitar l'estalvi als arquitectes. Durant la intervenció, els assistents es van interessar per les diferències i avantatges del Sistema de Previsió Personalitzat (SPP) d'HNA davant el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA), sobre les rendabilitats dels productes d'estalvi d'HNA en comparació amb altres productes d'entitats bancàries, o sobre qüestions fiscals.  

Al final de l'acte es va servir un esmorzar, durant el qual els assistents van aprofitar per compartir impressions.


Vegeu el vídeo de la jornada:

10/05/2017
Tornar