Propers Actes

Col·labora en la producció de material sanitari

Crida a la col·laboració per a la producció de material sanitari

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Teniu una impressora 3D? Us agradaria col·laborar fent material sanitari? Se’n continua necessitant molt, per això fem una crida perquè us afegiu a l’equip del COAC que hi està col·laborant.

Per fer-ho, comptareu amb l’ajuda de l’Agrupació d’Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors del COAC (AAEPFMC), que des de l’inici de la crisi han estat treballant-hi a través de diferents xarxes col·laboratives.

L’Agrupació ja està fent funcionar 3 impressores 3D repartides entre Barcelona i Tarragona, que produeixen al voltant de 18 peces cada dia, i que s’estan enviant, juntament amb les d’altres voluntaris, als hospitals de Sant Pau, Mataró, Barcelona, Vall d'Hebron, i les clíniques Plató i Tres Torres. També se'n fan arribar a diversos CAP i residències que ho han sol·licitat. Les que tenen algun petit defecte s’entreguen a farmàcies i cossos policials. En aquest moment, les que s’estan fabricant seran entregades a l’Hospital de Bellvitge i el Parc Taulí.

Si hi esteu interessats, contacteu amb l’Agrupació a través del correu electrònic aaepfc@coac.net. Us donaran totes les explicacions i el suport perquè pugueu afegir-vos al grup. 

El material per imprimir, gratuït
Per aquesta iniciativa comptem amb la col·laboració de la Cooperativa Jordi Capell, que facilita de forma gratuïta l’acetat. I des del COAC ens fem càrrec del cost del plàstic que cal comprar.

L’Agrupació us explicarà com organitzar-vos en aquest sentit.

Les impressores de l’AAEPFMC, una eina de tecnologia avançada al servei dels col·legiats
Un cop es doni per acabada la situació de pandèmia, les màquines 3D de l’Agrupació es posaran a disposició dels agrupats, en primera instància, i de la resta d'arquitectes col·legiats. Així, el col·lectiu tindrà a la seva disposició unes eines de tecnologia avançada amb pagament per ús, amb la formació necessària per poder-se fer servir.
8/04/2020
Tornar