Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

7 de maig: debat electoral amb les caps de llista a la Demarcació de Barcelona

El proper dilluns 7 de maig, a partir de les 16.15 h, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya celebrarà a la seu de plaça Nova el debat electoral entre les caps de llista de les tres candidatures a la Junta Directiva de Barcelona: Núria Llaverias (Obrim el COAC), Pilar Calderón (Canvi COAC) i Sandra Bestraten (Ara, arquitectes).

La trobada s'iniciarà amb un cafè a l'espai Picasso amb les candidates a la presidència de la Demarcació de Barcelona i, seguidament, tindrà lloc el debat a la sala d'actes, el qual estarà moderat pel periodista Matías Salom i comptarà amb un torn obert de paraula per al públic assistent.

El debat s'emmarca dins la trobada “Tarda de debat” organitzada per les agrupacions del Col·legi, durant la qual també se celebrarà el debat entre els caps de llista a la Junta de Govern del COAC —Assumpció Puig (Ara, arquitectes), Enric Mir (Obrim el COAC) i Ramon Torra (Canvi COAC)— i es presentaran les diferents candidatures a representants de l'Assemblea. 

Es prega confirmació d'assistència.

L'acte es podrà seguir en directe per streaming

Eleccions COAC 2018: Tria qui et representa
Les eleccions del COAC, que es realitzaran el 10 de maig, serviran per escollir els òrgans de govern de tot el territori i els membres de l’assemblea de representants. Més de 10.000 col·legiats estan cridats a les urnes per exercir el seu dret a vot i entre tots triar les persones que, al capdavant del Col·legi, representaran el col·lectiu professional durant els pròxims quatre anys. La votació serà electrònica i es podrà fer tant de forma remota com presencialment als terminals electrònics que s’habilitaran a les diferents seus col·legials.

Vols conèixer amb detall qui són els candidats i quins són els seus programes? Troba més informació aquí:
arquitectes.cat/ca/eleccions2018/candidatures

Vols recordar quin serà el sistema de votació i com obtenir les teves credencials de vot? Consulta tota la informació:
arquitectes.cat/ca/eleccions2018

Recupera el debat de les candidates a la presidència a la Junta de la Demarcació de Barcelona: 


 
3/05/2018
Tornar