Enquesta llicències Barcelona.

Ajuda'ns a millorar el servei de tramitació de llicències i IITs a Barcelona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Posem en marxa una enquesta sobre el Servei de comunicats i llicències de l'Ajuntament de Barcelona i el nostre Servei d'Informe d'Idoneïtat Tècnica. L'objectiu és identificar les principals dificultats amb què es troben els usuaris a l'hora de fer aquests tràmits i conèixer el grau de satisfacció.

Els resultats ens permetran treballar perquè l'Ajuntament de Barcelona agiliti la tramitació de llicències i també per detectar en quins punts cal millorar el nostre Servei d'IITs i així ser més eficients per als col·legiats.

L'enquesta s'enviarà per correu electrònic a partir del 18 de febrer als col·legiats de Barcelona amb les indicacions per poder contestar-la. És anònima i confidencial i requereix de pocs minuts per completar-la.

Animem els usuaris d'aquests serveis a que respongueu l'enquesta, ja que com més usuaris hi participin més representatius i útils seran els resultats. 

Si no heu rebut el correu amb l'enllaç o bé si teniu algun dubte o incidència per contestar l'enquesta, podeu trucar al telèfon d'Atenció a l'Arquitecte al 93 306 78 03.


18/02/2019
Tornar