Constitució de la nova Junta Directiva de la Demarcació de les Comarques Centrals

Constitució de la nova Junta Directiva de la Demarcació de les Comarques Centrals

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 22 de maig, els membres de la nova Junta Directiva les Comarques Centrals del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya van prendre possessió dels seus càrrecs. La Junta presidida per Miquel Sitjà i Domènech estarà integrada per Enric Masana i Botella, que assumirà les funcions de secretari, Claudina Relat i Goberna, com a tresorera i Manel Alcubierre i Roca, com a vocal.

Un Col·legi més proper
Un dels eixos clau de la nova Junta Directiva serà fer un Col·legi més proper per als arquitectes de les Comarques Centrals, capaç de donar visibilitat a les seves problemàtiques, com és la unificació dels criteris d’intervenció en el sòl no urbanitzable.

Les dues seus de la Demarcació esdevindran un espai de debat sobre l’arquitectura i urbanisme, de transmissió de la cultura arquitectònica en tots els àmbits socials i de suport al coneixement, a través de la formació i del dinamisme dels grups de treball.
Així mateix, el nou equip de govern treballarà intensament la representació institucional dels arquitectes. D’una banda, amb els diferents òrgans de l’administració del territori i, d’una altra banda, amb les Taules Tècniques Intercol·legials i les entitats del tercer sector.

La Demarcació de les Comarques Centrals, una històrica reivindicació feta realitat
La creació de la Demarcació de les Comarques Centrals, que va ser aprovada a l’Assemblea General del passat 1 de març, respon a una històrica petició, fruit d’unes necessitats i inquietuds territorials diferents de les de la Demarcació de Barcelona, on les Comarques Centrals es trobaven prèviament representades.

La nova Demarcació permetrà una millor representació dels 423 arquitectes col·legiats de les comarques d’Osona, Bages, Berguedà, Anoia i Moianès amb les institucions i administracions, moltes de les quals ja tenen representació específica a les comarques centrals.
4/06/2018
Tornar