La Intercol·legial premia Josep Rull pel seu suport als col·legis professionals

La Intercol·legial premia Josep Rull pel seu suport als col·legis professionals

Imatge: 
Josep Rull en l'acte d'inauguració de la façana el passat mes de gener. © COAC
L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, de la qual el COAC forma part, ha atorgat el Premi Intercol·legial a Josep Rull i Andreu pel seu suport als col·legis professionals durant el seu mandat com a conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquest guardó, la Intercol·legial ha volgut reconèixer el tarannà receptiu i dialogant de Josep Rull envers els col·legis i les temàtiques que afecten els professionals, així com el seu convenciment en la participació activa dels col·legis en la definició i aplicació de les polítiques i la normativa aplicable. També s'ha volgut agrair el seu reconeixement de les funcions desenvolupades pels col·legis i pels col·lectius professionals al si de la societat, en interès de la ciutadania.

El COAC ja va reconèixer la tasca de Josep Rull com a conseller de Territori el passat 2017, quan li va atorgar la Medalla COAC per la seva contribució en l'elaboració i aprovació de la Llei de l'Arquitectura, juntament amb els aleshores conseller Santi Vila i presidenta del Parlament, Carme Forcadell. 

Premi Intercol·legial
La Intercol·legial va instituir aquest Premi el 2013 per guardonar persones i entitats que s’hagin distingit per la seva defensa del paper social dels col·legis professionals. En anteriors edicions d’aquest Premi la Intercol·legial va distingir l’advocat Miquel Roca i Junyent i el periodista Jordi Basté, l’ex presidenta del Parlament de Catalunya Núria de Gispert i el jurista Miguel Herrero y Rodríguez de Miñón.

Associació Intercol∙legial
L’Associació Intercol∙legial, que representa més de 100 col∙legis professionals amb més de 200.000 col∙legiats/des de tots els àmbits professionals, va néixer amb la voluntat de reforçar la projecció social dels col∙legis professionals, impulsar iniciatives d’interès comú, actuar com a interlocutora amb les Administracions i estudiar qüestions que afecten el col∙lectiu, independentment del sector al qual pertanyin.
19/12/2018
Tornar