Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El COAC participa en la 1a edició del saló "Architectatwork"

El passat 29 i 30 de març, el COAC va ser present a la primera edició del saló ArchitectAtWork Barcelona, el primer que s'ha fet a l'estat espanyol. Més de 140 empreses del sector van tenir l'oportunitat de presentar el seu producte més innovador davant de més de 2.000 assistents, entre arquitectes i interioristes.

ArchitectAtWork és un nou concepte de saló que té per objectiu donar a conèixer les últimes tendències de productes amb un format homogeni per a totes les empreses i en un ambient distès i relaxat que facilita el networking entre professionals i empreses. El programa de la fira es va complementar amb conferències paral·leles i exposicions sobre "Aigua i Arquitectura", el tema escollit per a la present edició.

El COAC va voler ser-hi present presentant els diferents serveis que formen la línia estratègica de Formació i Ocupació de la institució. En aquest sentit, es va poder donar informació dels diferents cursos que imparteix l'Escola Sert, del servei d'Internacional i de la Borsa de Treball. El saló també va servir per explicar les diferents opcions de col·legiació que el COAC ofereix segons la situació laboral del professional. Així mateix, des del Servei de Relacions Corporatives es va poder donar resposta a les diferents peticions de les empreses per donar a conèixer els seus productes entre els més de 10.000 arquitectes col·legiats. 

ArchitectAtWork 
ArchitectAtWork és un saló que des del 2003 es realitza a diferents ciutats europees amb l'objectiu de presentar nous productes entre els professionals del sector. Londres, París, Berlín, Estocolm són només alguns noms de les ciutats que han albergat aquest saló i que any rere any es van repetint gràcies a la bona acollida i participació.

Per veure fotografies de l'esdeveniment i tenir més informació cliqueu aquí.
11/04/2017
Tornar